Beach volleyn Special Olympics -Unified-turnaus

Beach volleyn Special Olympics -Unified-turnaus järjestetään lauantaina 11. joulukuuta 2021 klo 12.00–16.00 Helsingissä, Konalan Hiekka Beach Volley Club -hallissa (Ristipellontie 1 A, 00390 Helsinki). Samassa yhteydessä järjestetään myös Special Olympics -beach volleyn tutustumis- ja kokeilutapahtuma. Lisätietoa tutustumis- ja kokeilutapahtumasta löydät täältä. Special Olympics Unified-urheilussa kehitysvammainen tai erityistä tukea tarvitseva urheilija ja vammaton partneri-urheilija urheilevat yhdessä.

Beach volley -turnaukseen voi ilmoittautua yksittäin tai kootusti ryhmänä: yksittäisenä pelaajana ja Unified-partnerina sekä ilmoittamalla peliparin tai pelipareja. Yksittäisille pelaajille ja partnereille luodaan peliparit ilmoittautumisen jälkeen. Turnaus on maksuton ja sisältää patongin & hedelmän sekä saunan pelien jälkeen. Patongeissa vaihtoehtoina liha- ja kasvisversio, allergiat huomioidaan, kunhan niistä kertoo ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtuman ajan kahvio avoinna.

Ilmoittautumiset turnaukseen 1.12. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy täältä.

Lisätiedot:

  • (turnausasiat) Eija Helander-Nieminen, puh. 040 715 3505, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • (ilmoittautumisasiat) Elina Ahtiainen, puh. 045 139 7373, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Turnauksen yhteydessä voi tulla maksutta ohjatusti kokeilemaan ja harjoittelemaan beach volleyta! Huom! Kokeiluun erillinen ilmoittautuminen, joka löytyy täältä.