Lumilajien Special Olympics -leiri

AJANKOHTA

  • perjantai 10.12.2021 klo 16.30 – sunnuntai 12.12.2021 klo 13.00

Kehitysvammaisten Special Olympics -hiihdon, -alppihiihdon, -lumilautailun ja -lumikenkäilyn leiri järjestetään 10.–12. joulukuuta 2021 Jyväskylän Laajavuoressa. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja tai huoltaja/huoltajat.

Majoitus ja ruokailut Outdoor Hostel Laajis (Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä). Huom. Leiri maksetaan ilmoittautuessa ja jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Huoltajien/avustajien tai muiden perheenjäsenten hinta sama kuin leiriläisellä.

Lisäkustanne välinevuokrauksesta, jos ei ole omia välineitä alppihiihtoon, lumilautailuun tai hiihtoon. Välinevuokraus maksetaan paikan päällä. Lumikenkäilyn välineet saa paikan päältä ja ne sisältyvät leirihintaan.

HINNAT

  • hiihto ja lumikenkäily 125,00 € - sis. majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja leirivakuutuksen
  • hiihto ja lumikenkäily 50,00 € - ilman majoitusta. sis. ruokailut, ohjauksen ja leirivakuutuksen
  • alppihiihto ja lumilautailu 155,00 € - sis. majoituksen, ruokailut, ohjauksen, leirivakuutuksen ja hissilipun
  • alppihiihto ja lumilautailu 80,00 € - ilman majoitusta, sis. ruokailut, ohjauksen, leirivakuutuksen ja hissilipun

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset 26.11.2021 mennessä käyttäen Olympiakomitean ylläpitämää Suomisport-järjestelmää. Sivusto vaatii ennen ilmoittautumista Suomisport-tilin luomisen. Tilin luomiseen menee vain muutama minuutti. Vanhemman/huoltajan roolissa on ensin kirjauduttava Suomisporttiin ja sen jälkeen lisättävä huollettava oman tilin alle. Leiri-ilmoittautuminen maksetaan Svea Paymentsin monipuolisessa maksupalvelussa. Kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot on tuettu. Menemällä Suomisportin leirikutsuun, pääset ilmoittautumaan painamalla sinistä Ilmoittaudu-painiketta. Jos sinulla ei ole vielä Suomisport-tiliä, järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti tilin luomiseen, jonka jälkeen ohjaudut tapahtuman ilmoittautumiseen. Kun ilmoittautuminen kirjautuu järjestelmään, saat vahvistusviestin selaimeesi/puhelimesi näytölle. Löydät tapahtuman tiedot aina Suomisport-tililtäsi ja ne lähetetään automaattisesti myös sähköpostiisi. Seurat voivat myös tehdä ilmoittautumisia nipussa käyttämällä Suomisportissa seuratunnuksia. Kannattaa ladata maksuton Suomisport-applikaatio sovelluskaupasta mobiililaitteelle, jolloin tapahtumia voi hakea suoraan applikaation kautta. Verkossa Suomisport-tilille kirjautuminen tapahtuu aina tilaamalla uusi kertakirjautumiskoodi matkapuhelimeen tai kertakirjautumislinkki sähköpostiin. Lataamalla Suomisport-mobiilin puhelimeen kertakirjautumista ei tarvita, vaan palvelu kulkee aina puhelimessa. Mobiilisovelluksessa pysyy kirjautuneena siihen asti, kunnes itse kirjautuu ulos sovelluksesta. Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Jos maksuvaihtoehdot eivät sovi tarpeisiisi tai maksaminen ilmoittautumisen yhteydessä ei ole sinulle mahdollista, voit ilmoittautua käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS. Tällöin ilmoittautuminen tapahtuu ilman veloitusta ja leirimaksu laskutetaan vasta leirin jälkeen. Syötettyäsi alennuskoodin paina sinistä Käytä-palkkia. Mikäli osallistumisesi maksamaasi leiriin peruuntuu, ole yhteydessä Elina Ahtiaiseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten.

Suomisportin leirikutsuun ja ilmoittautumiseen pääset täältä.

Katso ohjevideo verkkoselaimen käyttäjille täältä.

Tutustu myös Suomisportin omaan ohjesivuun.

LISÄTIEDOT

  • Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373