Sail Training -seikkailupurjehdus näkövammaisille nuorille

Sail Training -seikkailupurjehdus näkövammaisille, alle 16-vuotiaille nuorille toteutetaan 4.–7. heinäkuuta 2022 Turun saaristossa Suomen Purjelaivasäätiön s/y Vahinella.

Kenelle?

 

Mukaan mahtuu kuusi näkövammaista nuorta. Purjehduksella on nuorten lisäksi mukana kaksi purjehdustaitoista aikuista vertaisohjaajaa, kaksi purjehdusohjaajaa sekä Vahinen kapteeni ja perämies. Nuorilta ei edellytetä aiempaa purjehduskokemusta.

Mukaan pääset tekemällä hakemuksen, jossa kerrot, miksi juuri Sinut tulee valita mukaan tälle purjehdukselle. Myös aiemmin mukana olleet saavat hakea mukaan.

Mitä?

 

Mukaan valitut kutsutaan touko-kesäkuussa tapaamiseen Turussa. Purjehdus alkaa Turun Aurajoesta maanantaina 4.7. klo 12.00. Purjehduksen lisäksi matkalla saunotaan, uidaan ja yövytään saariston satamissa. Lopullinen purjehdusreitti määräytyy myöhemmin. Paluu Turun Aurajokeen tapahtuu torstaina 7.7. viimeistään klo 16.00.

Purjehduksen omavastuuhinta on 120 €/nuori. Hinta sisältää täyden ylläpidon. Omaa avustajaa et purjehduksella tarvitse, sillä jokaista nuorta kohden on yksi aikuinen miehistön jäsen. Purjehduksella teemme kaiken yhdessä, opimme purjehtimaan ja laittamaan ruokaa sekä huolehtimaan veneen siisteydestä.

Seikkailuja, onnistumisia ja ystävyyttä!

Uskaltaisiko, voisiko, kannattaisiko?  Kysy Leolta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Ronjalta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., he ovat osallistuneet purjehduksille 2019 ja/tai 2021. Purjehduksia on nyt toteutettu vuosina 2018, 2019 ja 2021.

Hakemukset ja tiedustelut

31.3. mennessä Päiville, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mielellään voit myös soittaa tai lähettää viestin Päiville 0500 534 332 ja jutella lisää purjehduksesta.

Kerro hakemuksessa nimesi, yhteystietosi ja lyhyt kuvaus, miksi haluat purjehdukselle. Kerro myös oletko aiemmin ollut purjeveneessä tai onko sinulla muuta veneilykokemusta. Tiedot valinnoista ilmoitetaan 15.4.2022 mennessä sähköpostilla.

S/y Vahine on tyypiltään Swan 65, noin 20m pitkä kaksi mastoinen valtamerikelpoinen purjevene. Lisätietoja s/y Vahinesta löytyy Suomen Purjelaivasäätiön kotisivuilta www.staf.fi.

Purjehdus toteutetaan Sokeain Lasten Tukisäätiön taloudellisella tuella, yhteistyössä Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n vammaispurjehdusjaos ja Suomen Purjelaivasäätiö.

Tulossa on myös kaksi Sail Training -elämyspurjehdusta Turussa ja Helsingissä