Luonto Kaikille Kainuu: Edistä esteettömyyttä palveluissasi -infotilaisuus

Luonto kaikille Kainuu -hanke kutsuu yhdenvertaisuudesta ja esteettömästä luontomatkailusta kiinnostuneet matkailualan toimijat ja muut kiinnostuneet mukaan esteettömän luontomatkailun asiakasymmärrystä kasvattaviin tilaisuuksiin toukokuussa 2022.

Kajaanin Ammattikorkeakoulun ja Suomen Paralympiakomitean Luonto Kaikille Kainuu -hankkeen puitteissa järjestetään toukokuussa kaksi infotilaisuutta ja työpajaa matkailualan palveluita tuottaville ja muille esteettömän luontomatkailun asiakaskohderyhmästä kiinnostuneille.

Kokonaisuuden ensimmäinen osa, matkailualan yrittäjille sekä kaikille kiinnostuneille avoin infotilaisuus, järjestetään kahteen otteeseen etäyhteyksin. Voit ilmoittautua mukaan itsellesi paremmin sopivaan ajankohtaan.

Edistä esteettömyyttä palveluissasi -infotilaisuus

  • 17.5.2022 kello 9–11.30
  • 19.5.2022 kello 13–15.30

Ohjelma

Edistä esteettömyyttä palveluissasi -info
Petri Rissanen, Suomen Paralympiakomitea

Vammaiset ja toimintarajoitteiset henkilöt (luonto-) matkailun asiakkaina
Sanna Kalmari, Palmuasema

Sekä 17.5. että 19.5. Teams-yhteydellä toteutettavat infotilaisuudet ovat samansisältöiset. Linkki lähetetään ilmoittautuneille.


Toukokuun kokonaisuuden toinen osa, Esteettömän luontomatkailun asiakas -työpaja järjestetään sekä 24.5. Vuokatissa että 25.5. Hossassa. Työpaja on suunnattu erityisesti Kainuun alueen matkailuyrittäjille, mutta myös muualta Suomesta tulevat kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan omakustanteisesti. Työpajassa aiheeseen tutustutaan myös käytännössä luontopolulla, joten varauduthan sään mukaisin varustein.


Ilmoittaudu mukaan itsellesi sopivaan osaan ohjelmaa täällä

Lue lisää Luonto Kaikille Kainuu -hankkeesta

 

Lisätiedot ja kysymykset:

Arto Heikkinen, projektipäällikkö /Luonto Kaikille Kainuu:
Kokonaisvaltaisen esteettömän luontomatkailun askelmerkit Kainuussa
eNature – esteetön luontomatkailu

+358 44 710 1519
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.