Special Olympics Unified -beach volleyn tutustumis- ja kokeilutapahtuma sekä turnaus

Special Olympics Unified -beach volleyn tutustumis- ja kokeilutapahtuma sekä Special Olympics -turnaus järjestetään sunnuntaina 19. kesäkuuta 2022 Eurassa Fankkeen Helmen (Mekaanikontie 4, 27510 Eura) beach volley -kentillä. Ohjattu kokeilu klo 9.30–11.00 välisenä aikana, jonka jälkeen turnaus 11.00–15.00.

Kokeiluun osallistuminen ei vaadi aiempia lentopallotaitoja. Kokeilutapahtumaan ovat tervetulleita sekä uudet että vanhat pelaajat ja Unified-partnerit. Kokeilutapahtuma ja turnaus ovat maksuton. Kokeilijoille ja turnaukseen osallistujille tarjotaan sämpylä, virvoitusjuoma ja hedelmä.

Ilmoittautuminen 12.6. mennessä. Kokeiluun voi ilmoittaa yksittäisen henkilön tai ryhmän. Turnaukseen voi ilmoittaa peliparin tai yksittäisen pelaajan tai partnerin (järjestäjä muodostaa tarvittaessa pelipareja yksittäisistä ilmoittautuneista). Lisätiedot ja ilmoittautumiset (sekä erityisruokatarpeet): Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 592 8712.