Special Olympics -purjehduksen leiri ja kisat

Special Olympics -purjehduksen leiri ja kisat pidetään 26.–31. heinäkuuta 2022 Turun Pursiseuran venesatamassa Turun Ruissalossa (Pursiseuranranta 30, 20100 Turku). Leiri järjestetään 26.–31.7. ja kisa 30.–31.7.

Kokoonnumme tiistaina 26.7. klo 10.00 ja aloitamme leirin veneiden vesillelaskulla. Treenaamme päivittäin klo 16.00 asti ja pidämme välissä evästauon. Omat purjehduskamat ja liivit + omat eväät mukaan.

Leirillä harjoitellaan veneen käsittelytaitoja sekä rata- ja matkapurjehdusta. Leirille osallistuminen edellyttää vesillä liikkumisen perustaitoja. Leirille voivat osallistua myös vammattomat purjehdustaitoiset Unified-partner -toiminnasta kiinnostuneet.

Leiriin ei sisälly majoitusta. Majoitusta tarvitsevien osallistujien tulee järjestää oma majoitus. Leirille voi osallistua myös lyhyemmäksi aikaa. Kokeilemaan voi tulla vaikka päiväksi.

Leiri järjestetään koronaturvallisesti:

  • Veneessä ollessa turvaetäisyyden pitäminen partnerin ja urheilijan välillä ei ole mahdollista, siksi sovimme parit ennalta koko leirin ajaksi.
  • Satamassa noudatetaan turvaetäisyyksiä tiimien välillä ja vesille lähdetään yksi tiimi kerrallaan. Satamassa voi käyttää hengityssuojainta, mutta vesillä sen käyttö ei ole suositeltavaa.

Leirin päätteeksi pidetään lauantaina ja sunnuntaina 30.–31.7. kilpailut, jotka purjehditaan luokissa Level 1 ja 2.

Ilmoittautumiset 15.7. mennessä ja tiedustelut: Karl Westerstråhle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 0400 427 833