Paralympiakomitea Tapahtumat
 • 11
  loka
  Tyttöjen Tie Tähtiin -tapahtumat Helsingissä ja Rovaniemellä 11.10.
  • 11.lokakuu

   Kansainvälisenä tyttöjen päivänä, keskiviikkona 11. lokakuuta 2017 järjestetään kaksi erityisesti tytöille suunnattua Tyttöjen Tie Tähtiin -kokeilutapahtumaa, joissa voi tutustua erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin ja löytää oman juttunsa. Tapahtumat järjestetään Helsingissä, Myllypuron Liikuntamyllyssä (Myllypurontie 1) sekä Lapin urheiluopistolla Rovaniemellä (Hiihtomajantie 2) klo 17.00–20.00.

   Helsingin tapahtumassa on kokeiltavana mm. cheerleadingia, pyörätuoli- ja Unified-koripalloa, kepparirataa, bocciaa ja taekwondoa. Lisäksi on luvassa kaikille soveltuva katutanssihaaste sekä maailmanmestari Amanda Kotajan ratakelauskoulu!

   Rovaniemen tapahtumassa pääsee esimerkiksi keilaamaan, pelaamaan sokkopingistä ja kiipeilemään. Tavattavissa on myös Pyeongchangin talviparalympialaisiin valmistautuva kelkkahiihtäjä Sini Pyy.

   Suomen Paralympiakomitean ja Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n järjestämät tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille itsensä tytöksi mieltäville. Tule mukaan ja tuo kaverit ja sisarukset myös!

   Lisätiedot Helsingin tapahtumasta: VAU, Piia Korpi, puh. 044 767 1368, piia.korpi@vammaisurheilu.fi

   Lisätiedot Rovaniemen tapahtumasta: VAU, Jarno Saapunki, puh. 040 737 5882, jarno.saapunki@vammaisurheilu.fi

 • 11
  marras
  Liikuntamaa 9.-11.11.2017
  • 11.marraskuu

   9.-11. lokakuuta

   Liikuntamaa järjestetään jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Apuvälinemessujen yhteydessä. 9.-11. lokakuuta järjestettävä liikuntamaa toimii osana Suomen satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaa. Messukeskuksen E-hallissa pääset tutustumaan ja kokeilemaan erilaisiin vammaisurheilulajeihin. Tarjolla on tietoutta lajien välineistä ja harrastusmahdollisuuksista yli 30 toimipisteellä! Liikuntamaassa kohtaavat lajien tietäjät ja liikunnasta kiinnostuneet lapset.

   Lisätiedot: http://www.vammaisurheilu.fi/ajankohtaista/liikuntamaa

 • 11
  marras
  Para Talent Day 11.11.
  • 11.marraskuu

   Tervetuloa Liikuntamaan yhteydessä järjestettävään Para Talent Day -tapahtumaan testaamaan taitosi! Vammaisurheilun Talent-ohjelma on uusi vammaisurheilijoiden rekrytointimalli, joka pilotoidaan Liikuntamaa-messujen yhteydessä Tampereella 11.11.2017 järjestettävässä Para Talent Dayssa. Malli on hakenut inspiraationsa kansainvälisiltä kentiltä. Päivä on tarkoitettu yli 13-vuotiaille henkilöille, joilla on vamma.

   Testipäivän ohjelma:
   Kello 10.00-11.30 Info
   Kello 13.00-16.00 Kasva Urheilijaksi taitovalmiustestit

   Testien aikana on tavattavissa luokittelijoita ja lajien päävalmentajia. Lisätiedot ja ilmoittautumislomake: www.paralympia.fi

   Lisätiedot Katja Saarinen, p.050 379 0959, katja.saarinen (a) paralympia.fi

   Tampereen Messu- ja Urheilukeskus: Ilmailunkatu 20