Suomen Paralympiakomitea on solminut pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen Fazerin kanssa

Suomen Paralympiakomitea ja Fazer Leipomoiden Oululainen Reilu -brändi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tulee näkymään monipuolisesti keväästä 2024 lähtien. Yhteistyön kautta Reilu on mukana tukemassa suomalaisen liikuntakulttuurin kehittämistä.

Reilu tarjoaa lapsiperheille matalan kynnyksen arkileipää, joka leivotaan Fazerin Vantaan leipomossa kotimaisesta viljasta. Reilu-leivät ovat toimivien perusmakujensa ja reilun kokonsa ansiosta helppokäyttöisiä, ja ne sopivat moneen eri tarpeeseen, kuten aamu- ja välipalahetkiin.

- Oululainen Reilu haluaa kantaa kortensa kekoon suomalaisen liikuntakulttuurin kehittämisessä. Suomen Paralympiakomiteasta löysimme pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa jaamme samanlaisia arvoja, kuten tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden sekä liikunnan iloon innostamisen, sanoo Fazer Leipomot Suomen markkinointijohtaja Anna Kanerva.

Osana tänä keväänä alkavaa monivuotista yhteistyötä Oululainen Reilu tukee Special Olympics Maailmankisojen edustusjoukkue Sisujengiä, ja kehitysvammaisten henkilöiden Special Olympics -toiminta tulee saamaan runsaasti näkyvyyttä Reilu-tuotepakkauksissa, Fazer Experience -vierailukeskuksessa sekä myymälämateriaaleissa. Näkyvyyden ja rahallisen tuen lisäksi Reilu tukee Sisujengiä muun muassa eri tapahtumien kautta.

- Fazerin ja Suomen Paralympiakomitean yhteistyön tavoitteena on tukea yhdenvertaista suomalaista liikuntakulttuuria sekä tuoda lisää näkyvyyttä Special Olympics -toiminnalle ja Sisujengille suomalaisille tutun brändin kautta, Kanerva jatkaa.

Paralympiakomitea kehittää ja koordinoi suomalaista paraurheilua matalan kynnyksen harrastamisesta aina kansainväliseen huippu-urheiluun saakka. Special Olympics -toiminta on tarkoitettu kaikille kehitysvammaisille henkilöille.

- Fazer Leipomot on meille arvokas kumppani, ja arvostamme erityisesti Oululainen Reilu -brändin kotimaisuutta ja sen panosta hyvän arjen luomiseen. Jaamme yhteisiä arvoja ja puhumme samojen asioiden puolesta. Hyvä ravinto on merkittävässä roolissa kaikkien urheilijoiden elämässä, ja Reilu on meille senkin puolesta sopiva kumppani, sanoo Suomen Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen.

Katso tästä video yhteisestä lajikokeilupäivästä:

Fazer Leipomot Suomi

Fazer on leipomoalan markkinajohtaja Suomessa. Fazerin isot leipomot sijaitsevat Vantaalla, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Yrityksellä on myös 138 päivittäistavarakauppojen sisällä toimivaa myymäläleipomoa, joissa artesaanileipurit leipovat leipää paikan päällä käsin kotimaisista jauhoista. Fazer Leipomot työllistää Suomessa yhteensä noin 1 600 henkilöä. Leipomotuotteiden valmistuksen kotimaisuusaste on noin 94 %.

Suomen Paralympiakomitea

Suomen Paralympiakomitea kehittää ja koordinoi suomalaista paraurheilua matalan kynnyksen harrastamisesta aina kansainväliseen huippu-urheiluun saakka. Special Olympics -toiminta on tarkoitettu kaikille kehitysvammaisille henkilöille. Suomessa Special Olympics -toiminnasta vastaa Suomen Paralympiakomitea.

Lisätietoja: