Kuntokuu kannustaa liikkumaan ja voimaan paremmin taas helmikuussa

Zumbaa

Kuntokuu on VAU:n harrasteliikuntakampanja, jossa kannustetaan ihmisiä harrastamaan liikuntaa ja seuraamaan omaa liikkumistaan. Vuoden ensimmäistä Kuntokuuta vietetään helmikuussa.

Kuntokuuhun osallistujat täyttävät kuntokorttia, johon merkitään omat liikuntasuoritukset. Kuntokortti on joko käsin täytettävä versio, joka saadaan oman yhdistyksensä kautta tai sähköinen kuntokortti, jota voi täyttää netissä rekisteröitymällä kuntokortin käyttäjäksi osoitteessa www.kuntokuu.fi.

VAU:n jäsenyhdistykset ovat voineet tilata maksutta kuntokortteja jäsenistönsä tarpeisiin, ja mattimyöhäiset ehtivät yhä. Käsin täytettävä kuntokortti palautetaan helmikuun päätyttyä omaan yhdistykseen, josta kortit lähetetään edelleen VAU:n toimistolle. Palautetut kortit osallistuvat Kuntokuu-arvontaan, josta voi voittaa tuotepalkintoja.

Sähköistä kuntokorttia ei tarvitse palauttaa mihinkään, vaan kuntokorttia täyttämällä osallistuu samalla arvontaan.

Kuntokuu on yhdistyksille erinomainen keino kannustaa jäsenistöään liikkumaan, ja mikään ei estä yhdistyksiä järjestämästä omia Kuntokuu-kilpailuja ja -arvontojaan omien jäsentensä kesken. Yksittäiset henkilöt voivat osallistua Kuntokuuhun sähköisen kuntokortin avulla ilman yhdistystä välikätenä.

Oman liikkumisensa seuraaminen ja dokumentointi kannustaa kummasti lisäämään omaa liikkumistaan ja samalla omaa hyvinvointiaan.

Rekisteröidy sähköisen kuntokortin täyttäjäksiwww.kuntokuu.fi/kuntokortti

Kuntokuu-materiaalien tilauksetwww.kuntokuu.fi/materiaalit