Muusikko Kim Herold Jukolatiimin puuttuva palanen – Julkkisjoukkue kerää varoja vammaisten lasten liikuntaan

Jukolatiimi

Julkisuuden henkilöistä koostuva suunnistusjoukkue Jukolatiimi sai lähtölaukauksen hyväntekeväisyysprojektiinsa helmikuun lopulla järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Samalla julistettiin sosiaalisessa mediassa kampanja joukkueen seitsemännen jäsenen rekrytoinniksi.

Kampanja keräsi paljon hyviä ehdotuksia ja niiden joukosta löytyi myös tiimin puuttuva palanen. Haasteeseen tarttui muusikko Kim Herold, joka pistää kevään ja kesän aikana oman panoksensa peliin osallistumalla Jukolatiimin mukana Louna-Jukolaan ja keräämällä samalla varoja hyväntekeväisyyteen.

– Suunnistusmuistoni kouluajoilta liittyivät siihen, että eksyin aina. Tämä on minulle mukava haaste ja isä on aina sanonut, että minun pitäisi olla enemmän metsässä, niin nyt sitten mennään metsään ja kunnolla. Tulee varmasti ikimuistoinen kokemus! Herold sanoo.

Hän täydentää entuudestaan vahvaa tiimiä, johon kuuluvat urheilu- ja mediapersoona Aleksi Valavuori, urheilutoimittaja Kaj Kunnas, tv-juontaja ja jalkapalloilija Lassi Hurskainen, kansanedustaja Jaana Pelkonen, fitness-urheilija Oona Tolppanen ja hiihtäjä Krista Pärmäkoski. Tiimi on sitoutunut projektiin ja on täysillä mukana haastamassa yrityksiä mukaan lahjoittamaan varoja vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

Jukolatiimi lahjoittaa keräämänsä varat kesäkuussa ennen Paimion Louna-Jukolaa VAU:n lasten ja nuorten liikuntaan pääkohteenaan syksyn 2015 Junior Games -kisat.

Jukolatiimin matkaa kohti Louna-Jukolan yötä voi seurata sosiaalisessa mediassa tägin #jukolatiimi alla sekä Jukolatiimin sivuilla https://www.jukolatiimi.wordpress.com. Sivuilta löytyvät myös ohjeet yrityksille lahjoituksen antamiseen.

Lähde: Jukolatiimin tiedotus

Lisätiedot hankkeesta: projektin johtaja Annamaria Väli-Klemelä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 371 2775

Lahjoitukset VAU:lle Jukolatiimin kautta: yhteyspäällikkö Valtteri Virtanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 569 4381