Vantaan elinsiirron saaneiden EM-kilpailujen ja tapahtumaviikon kotisivut avattu

Vantaa 2016 -tapahtuman nettisivut on julkaistu osoitteessa www.vantaa2016.fi. Vantaa 2016 on elinsiirron saaneiden urheilun suuri kansainvälinen tapahtumaviikko, joka järjestetään 10.–17. heinäkuuta 2016.

Tapahtuman pohjana ovat elinsiirron saaneiden ja dialyysissa olevien Euroopan mestaruuskilpailut. Ensimmäistä kertaa eurooppalaisen elinsiirtourheilun historiassa kaksi elinsiirtourheilujärjestöä European Heart and Lung Transplant Federation ja European Transplant and Dialysis Sports Federation järjestävät omat EM-kilpailunsa samanaikaisesti ja samassa paikkaa. Tosiasiassa Vantaan elinsiirron saaneiden EM-kilpailut koostuvat siis kaksista samanaikaisista kilpailuista.

Toinen osa Vantaa 2016 -tapahtumaa on European Transplant Sport Week, johon kuuluu korkeatasoinen kansainvälinen elinsiirtosymposio, elinsiirron saaneiden lasten ja nuorten leiri ja kaikille avoimia Sporttitori-kokeilutapahtumia.

Vantaa 2016 -sivustolle päivittyvät tarkemmat tiedot kaikista tapahtumakokonaisuuksista loppusyksyn ja alkutalven aikana. Sivulle tulee myös ilmoittautumislomakkeet kisoihin ja Sport Weekin tapahtumiin.