Valtteri Bottas jakaa sporttiklubilaisille 50 lippua Nuorten Leijonien MM-avausotteluun

Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas on yksi MM-kotikisoihin valmistautuvan Suomen nuorten jääkiekkojoukkueen, Nuorten Leijonien suojelijoista. Suojelijana Bottas sai valita, mille taholle hän luovuttaa 50 kappaletta lippuja Leijonien avausotteluun, jossa Suomi kohtaa Valko-Venäjän Helsingin Hartwall Areenalla 26.12. klo 18.00 alkaen. Bottas päätyi antamaan liput Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:lle.

Liput tullaan jakamaan VAU:n lasten ja nuorten Sporttiklubin jäsenille. Sporttiklubilaiset tulevat saamaan tiedon lippujen tilauksesta lähipäivinä vuoden viimeisen Sporttiklubi-kirjeen yhteydessä. Sporttiklubi on VAU:n maksuton tiedotuspalvelu vammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille.

– Urheilu on mielestäni niin hieno asia, että jokaisella pitäisi olla siihen mahdollisuus, Bottas perusteli päätöstään antaa liput VAU:lle.

F1-sarjan kokonaispisteissä viidenneksi päättyneellä kaudella sijoittunut Bottas toimi aiemmin tänä vuonna suojelijana kotikunnassaan Nastolassa järjestetyissä pyörätuolirugbyn Euroopan mestaruuskilpailuissa.

Valtteri Bottas Nuorten Leijonien sivuilla

Lisätiedot Sporttiklubista