Special Olympics -karnevaalit Kisakalliossa 14.5.2016

Kisakallion Urheiluopisto ja Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU järjestävät Special Olympics -karnevaalit lauantaina 14. toukokuuta 2016 klo 11.00–15.00 Lohjan Kisakalliossa (Kisakalliontie 284). Karnevaalien teemana on ”Taitoa ja motoriikkaa”. Tapahtuma on avoin kaikille kehitysvammaisille liikkujille.

Karnevaaleissa voi kokeilla lukuisia eri lajeja: koripalloa, salibandya, frisbeegolfia, petankkia, boccea, tennistä, sulkapalloa, kirkkovenesoutua, purjehdusta, melontaa, curlingia...

Paikan päällä voi osallistua myös tasapainoa ja motorisia taitoja kehittävälle radalle sekä tutustua Special Olympics -kisatunnelmaan juoksukilpailussa. Jaossa on oikeita Special Olympics -mitaleja!

Karnevaalit on kaikkien kehitysvammaisten henkilöiden yhteinen tapahtuma. Se sopii niin kokemattomille liikkujille kuin pitkään urheilun parissa olleille.

Karnevaaleille voivat tulla niin ryhmät kuin yksittäiset henkilöt.

Osallistumismaksu: päivähinta 20 euroa/hlö, sisältää lounaan (avustajille hinta 15 euroa/hlö). Hinta majoittumisen kanssa (1 yö) 95 euroa/hlö, sisältää täysihoidon.

Ilmoittautumiset 6.5. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy täältä.

Lisätiedot: Kisakallio, Virpi Palmén, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Karnevaalien yhteydessä järjestetään myös rytmisen voimistelun, melonnan, purjehduksen ja triathlonin Special Olympics -valmennusleiri 13.–15.5. sekä rytmisen voimistelun Special Olympics -kilpailu 14.5.