Uinnin ja yleisurheilun NIFU Suomi 2016 -leiri 12.–16.6. Pajulahdessa

Perinteinen Loiskutellen-uintileiri ja parina viime kesänä Pajulahdessa järjestetty NIFU precamp -vammaisurheiluleiri yhdistävät voimansa ja 12.–16. kesäkuuta 2016 Nastolan Liikuntakeskus Pajulahdessa järjestetään uinnin ja yleisurheilun NIFU Suomi 2016 -leiri. Leirille voi ilmoittautua 1.6. mennessä ja sen kustannuksiin voi hakea vaivattomasti Urheiluopistosäätiön Vähävaraisten nuorten leiritukea.

Leiri on suunnattu vammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Leiri toimii valmistavana tapahtumana kahden vuoden välein järjestettävälle pohjoismaiselle nuorten NIFU-vammaisurheilutapahtumalle, jossa päälajeina ovat juuri uinti ja yleisurheilu. Seuraava pohjoismainen NIFU-tapahtuma järjestetään vuonna 2017. NIFU Suomi -leirille voi toki osallistua, vaikka ei olisi aikomusta tai iän puolesta mahdollisuutta lähteä pohjoismaiseen NIFU-tapahtumaan.

NIFU Suomi 2016 -leirille osallistuvat voivat valita, osallistuvatko uinti- vai yleisurheiluleirille. Leiri alkaa sunnuntaina 12.6. klo 13.00. Leiriohjelmaan kuuluu päivittäin lajiharjoituksia omassa lajissa sekä yhteistä oheisohjelmaa. Leirillä vierailee myös urheilijavieraita. Keskiviikkona 15.6. uimarit ja yleisurheilijat vaihtavat hetkeksi lajeja. Leiri päättyy torstaina 16.6. leirikilpailuihin.

Uintileirille osallistuvilta edellytetään, että osaa uida vähintään 50 metriä itsenäisesti, ilman uinnin apuvälineitä ja avustajaa altaassa tai altaan reunalla. Leiripäivät ovat molemmissa lajeissa ohjelmaltaan melko tiiviitä ja lajiharjoittelua on runsaasti, joten on tärkeää, että leiriläiset pystyvät tähän fyysisesti.

Leirin hinta: 400 euroa, sisältää majoituksen, ruokailut, opetuksen ohjauksen, avustamisen, leirivakuutuksen ja oheisohjelman. Jos osallistujan mukana leirille tulee henkilökohtainen avustaja, on hänen leirimaksunsa 300 euroa.

Ilmoittautumiset 1.6. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy TÄÄLTÄ. 

Huom! Ilmoittautumisen lähettämisen jälkeen esiin tulee sivu, jossa leirin voi maksaa Pajulahden maksujärjestelmään (jossa pitää klikata Ilmoittaudu koulutukseen). Jos jostain syystä et ilmoittautumisen jälkeen maksa leiriä heti, voi sen maksaa myöhemmin tämän linkin kautta. Leiri tulee olla maksettu 1.6. mennessä.

Vähävaraisten nuorten leirituki

Leirin kustannuksien kattamiseen voi hakea vaivattomasti Urheiluopistosäätiön Vähävaraisten nuorten leiritukea. Tuen saaminen on harkinnanvaraista. Leirin hintaan jää tuen jälkeenkin pieni omavastuu. Tukea haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (viestin otsikoksi Vähävaraisten nuorten leirituki). Tukea voivat hakea tarvittaessa myös ne osallistujat, jotka ovat ilmoittautuneet ja maksaneet leirin jo aiemmin.

Ohje tukihakemukseen

 • Urheilijan nimi
 • Ikä
 • Laji/seura
 • Perusteita tuen saamiseksi
  • sosiaaliset / taloudelliset perusteet
  • lahjakas nuori
  • lajiharrastamisen kustannukset
  • jokin muu perustelu
 • Suosittelijan nimi: Tuomas Törrönen
 • Asema seurassa/liitossa: VAU:n nuorisotoiminnan suunnittelija
 • Yhteystiedot: puh. 050 408 6152, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedot Suomi NIFU 2016 -leiristä

 • uinnin vastuuohjaaja Seppo Loiske, puh. 040 755 6484 (tiedustelut iltaisin ja viikonloppuisin), Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 • yleisurheilun vastuuohjaaja Markku Niinimäki, puh. 040 568 0779, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.