Kuntokuu-jumppavideo osa 20 – Olkapään ulkokierto kuminauhalla

Puolapuiden puutos ei ole este tähänkään liikkeeseen. Voit aina kiinnittää kuminauhan suljetun oven kahvaan tai vaikka painavan tuolin käsinojaan. Varmista aina, että kuminauha on hyvin kiinni. Tee 10–15 toistoa kolme sarjaa, oman jaksamisen mukaan!


"Pujota kuminauha puolapuuhun kyynärpään korkeudelle ja käänny sivuttain puolapuihin nähden. Ota kuminahan pää ulompaan käteen ja kiristä kuminauha kyynärpään ollessa 90 asteen kulmassa ja olkavarren ollessa kiinni vartalossa. Pidä kulma samana ja kyynärpää kiinni kyljessä koko liikkeen ajan. Kierrä harjoitettavaa kättä vartalon sivulle ja palauta hallitusti samaa kautta vartalon etupuolelle."
 
Helmikuu on Kuntokuu ja sen aikana julkaistaan jokaisena 28 päivänä jumppaliikevideo tuomaan innostusta omaan liikkumiseen.

Kuntokuu on Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n helmi- ja syyskuussa järjestettävä harrasteliikuntakampanja, joka kannustaa oman liikkumisen lisäämiseen ja johon jokainen voi osallistua liikunnan tasosta riippumatta. Kuntokuussa täytetään Kuntokorttia, joko käsin täytettävää tai sähköistä versiota.

Lisätiedotwww.kuntokuu.fi