Kuntokuu-jumppavideo osa 28 – Jousiampujaliike kuminauhalla

NAPAKYMPPI! Olet voittaja, kun olet jumpannut kanssamme koko kuukauden! Tästä on hyvä jatkaa ja näillä opeilla voit liikkua monipuolisesti koko vuoden. Liikettä tehdään joko vuorokäsin tai yksi käsi kerrallaan. Tee 10–15 toistoa ja kolme sarjaa. Muistathan lähettää kuntokorttisi tai jos olet täyttänyt sähköistä korttia, otamme sen arvonaan automaattisesti kuun loputtua!
 

"Seiso tai istu hyväryhtisenä. Laita kuminauha kaksin kerroin ja ota nauhan päistä kiinni. Nosta kädet vartalon eteen noin hartiatasoon suorana ja vie vuorotellen kättä kyynärpää edellä taakse, kierrä ylävartaloa mukana, mutta pidä lantio paikallaan. Kuten virittäisit jousipyssyn."

Helmikuu on Kuntokuu ja sen aikana julkaistaan jokaisena 28 päivänä jumppaliikevideo tuomaan innostusta omaan liikkumiseen.

Kuntokuu on Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n helmi- ja syyskuussa järjestettävä harrasteliikuntakampanja, joka kannustaa oman liikkumisen lisäämiseen ja johon jokainen voi osallistua liikunnan tasosta riippumatta. Kuntokuussa täytetään Kuntokorttia, joko käsin täytettävää tai sähköistä versiota.

Lisätiedotwww.kuntokuu.fi