Junior Games -syyskisat Jyväskylässä 26.11.

Vammaisurheilun Junior Games -syyskisat järjestetään keskiviikkona 26. marraskuuta 2014 Jyväskylän Hipposhallissa. Kilpailulajeina ovat yleisurheilun kolmiottelu, sokkopingis ja sukkulaviesti. Kilpailut alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00 mennessä.

Lapsi pyörätuolissa

Kuva: Lauri Jaakkola

Kilpailut etenevät non stop -periaatteella, eli suorituksen voi kullakin yleisurheilun kolmiottelun pisteellä käydä tekemässä milloin tahansa. Ainoastaan sokkopingiksessä ja sukkulaviestissä on erillinen aikataulu.

Sarjat: alle 13-vuotiaat (2002 ja sitä myöhemmin syntyneet, liikunta-, näkö- ja kehitysvammaiset, elinsiirrokkaat sekä avoin luokka), alle 16-vuotiaat (1999–2001 syntyneet, liikunta-, näkö- ja kehitysvammaiset, elinsiirrokkaat sekä avoin luokka) ja alle 19-vuotiaat (1996–1998 syntyneet, liikunta-, näkö- ja kehitysvammaiset, elinsiirrokkaat sekä avoin luokka).

Lisätiedot lajeista, sarjoista ja luokista voi lukea kilpailukutsusta (alla).

Kilpailupaikalla on mahdollisuus ruokailuun Hipposhallin kahviossa. Ruokailun hinta on 8,00 euroa/henkilö. Kaikki ruokailuvaraukset ja arvio ruokailuajasta on tehtävä 1.11. mennessä suoraan Hipposhallin kahvioon: Mirja Korvenranta, puh. (014) 621 517, monnarinlounaskahvila(at)luukku.com. Ruokailun voi maksaa käteisellä tai laskulla. Ruokamenu: liha-, kana- tai kasvispasta (laktoosittomia). Kaikkiin ruokiin sisältyy salaatti, juoma ja leipä. Hipposhallilta löytyy myös kisaravintola, josta voi ostaa pikkupurtavaa ja juomista. Ruokailuaika klo 10.30–15.00.

Ilmoittautumiset 1.11. mennessä ilmoittautumislomakkeella (alla): VAU, Viivi Kuja-Kyyny, Radiokatu 20, 5 krs., 00240 Helsinki, toimisto(at)vammaisurheilu.fi.

Huom! Yksittäiset osallistujat voivat ilmoittautua myös lähettämällä sähköpostitse viestin, josta ilmenee kilpailijan nimi, kilpailuluokka, sukupuoli, syntymävuosi, lupa valokuvaukseen (kyllä/ei), mihin lajeihin ilmoittautuu, haluaako kilpa- vai harrastesarjaan (13–19-v), haluaako juosta kilpa- vai non stop -erässä sekä mahdolliset erityishuomiot. Ilmoittautumisessa pitää olla myös osallistujan yhteyshenkilön yhteystiedot.

Lue lisää Junior Games -kisoista

Lisätiedot