Pajulahti Games 2018: Ististä, maalipalloa, sokkopingistä, judoa, voimanostoa ja yleisurheilua

Vammaisurheilun kansainvälinen Pajulahti Games -kilpailutapahtuma järjestetään kahdeksatta kertaa 19.–21. tammikuuta 2018 Lahden Liikuntakeskus Pajulahdessa. Istumalentopallon osalta tosin otetaan varaslähtö jo torstaina 18.1., jolloin Suomen ja Venäjän naisten maajoukkueet pelaavat yksittäisen Euroopan alueellisen rankingturnauksen ottelun.

Istumalentopallon lisäksi Pajulahti Gamesin lajeina ovat maalipallo, sokkopingis, voimanosto, judo ja yleisurheilu. Istumalentopallossa pelaavat naisten maajoukkueet, maalipallossa sekä miesten että naisten maajoukkueet.

Sokkopingiksessä on tuttuun tapaan tarjolla kansainvälinen turnaus niin mies- kuin naispelaajille. Vuoden 2018 uutuutena judoon tullaan saamaan aiempaa enemmän osallistujia muista Euroopan maista. Aiempina vuosina sovelletun judon kisat on Pajulahdessa käyty pääasiassa suomalaisvoimin, nyt kyseessä on ensimmäistä kertaa virallinen Open European Special Needs Judo Tournament.

Yleisurheilussa käydään parayleisurheilun SM-hallikilpailut ja voimanostossa liikuntavammaisten avoimet SM-kilpailut. Molemmat kisat järjestetään lauantaina 20. tammikuuta. Yleisurheilun SM-kisoihin pääsee ilmoittautumaan täällä ja voimanoston SM-kisoihin täällä.

Pajulahti Gamesin järjestää Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU yhteistyössä Liikuntakeskus Pajulahden kanssa.

Lisätiedotwww.pajulahtigames.fi