Kolmen yhdistyksen yhteishanke sai Seuratukea 26 000 euroa

Helsingin Invalidien Yhdistys (HIY), Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset (HUN) ja Helsingin ja Uudenmaan MS-yhdistys (HUMS) saivat Seuratukea 26 000 euroa yhteishankkeeseen. Hankkeen aiheena on monimuotoisen yhteistoiminnallisen liikuntatoiminnan kehittäminen nimikkeellä Hattutemppu ja hankkeeseen on tarkoitus palkata yhdistysten yhteinen liikuntakoordinaattori hankkeen ajaksi.

Hankkeen tavoitteena on perheliikunnan lisääminen tarjoamalla liikuntamahdollisuuksia ja lajikokeiluja. Uutena toimintana hanke pyrkii aloittamaan perheliikuntaryhmiä joissa liikuntaa tarjotaan samanaikaisesti niin lapsille ja nuorille kuin heidän vanhemmillekin. Starttitoiminnaksi hankkeeseen on suunniteltu vammaisille lapsille ja nuorille suunniteltua sirkuskoulua. Hanke on suunniteltu vuosille 2014–2016.

Seuratuki on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen perustoiminnan kehittämiseen. Seuratuen pääpainotus on mahdollistaa liikunnan harrastaminen kaikille lapsille ja nuorille sekä edistää liikunnallisen elämäntavan omaksumista ohjatun seuratoiminnan kautta. Painopisteenä on lasten ja nuorten liikunta sekä perheliikunta.

Lisätiedot: HIY, Ilse Uoti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 657 8943

Kaikki Seuratukipäätökset