Viikko 19: Vammaisurheilun ja -liikunnan tapahtumia

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2019

Viikko 19 (6.–12.5.) huipentuu perjantaina 10.5. vietettävään Unelmien liikuntapäivään. Vammaisurheilun ja soveltavan liikunnan osaltakin viikon tapahtumat nivoutuvat Unelmien liikuntapäivän ympärille. Kokeilutapahtumia on mm. Turussa, Lohjalla, Vantaalla ja Helsingissä.

9.5. Kupittaan urheiluhalli, Turku klo 14.00–17.00: Soveltavan liikunnan tärskyt

  • Kupittaan urheiluhallilla järjestetään torstaina maksuton erityisryhmille suunnattu liikuntatapahtuma, jossa pääsee kokeilemaan ja tutustumaan useita lajeja, kuten yleisurheilua, koripalloa, maalipalloa, pyörätuolitanssia, suunnistusta ja golfia.
  • Yhteyshenkilö: Outi Yli-Heikkilä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 235 3047

9.5. Jäähallin piha, Lohja klo 15.00–18.00: Liikuntalajikokeilu erityistä tukea tarvitseville nuorille

  • Lohjan jäähallin pihalla järjestetään maksuton kokeilutapahtuma erityistä tukea tarvitseville nuorille. Lajeina on mm. jalkapallo, golf, salibandy ja suunnistus. Tapahtuma on osa Laurea-ammattikorkeakoulun koordinoimaa Nappi-hanketta.
  • Yhteyshenkilö: projektipäällikkö Heidi Jokinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

10.5. Validia Kuntoutus, Helsinki klo 10.30–14.30: Hei, me liikutaan – Unelmien liikuntapäivä

  • Validia Kuntoutus Helsingin Synapsia-talolla järjestettävässä Unelmien liikuntapäivä -tapahtumassa pääsee kokeilemaan mm. pyörätuolitanssia, jousiammuntaa, kiipeilyä, frisbeegolfia ja pallopelejä.
  • Yhteyshenkilö: Fitpit Oy, Laura Manninen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

10.5. Pirkkolan liikuntapuisto, Helsinki klo 9.00–13.00: Unelmien liikuntapäivä koululaisille

  • Helsingin kaupungin liikuntapalvelut ja Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU järjestävät Unelmien liikuntapäivän Helsingin koululaisille yhdessä yhdistysten ja seurojen kanssa. Tapahtumassa koululaiset pääsevät tutustumaan kaikille soveltuvaan liikuntaan.
  • Yhteyshenkilö: VAU, Henry Manni, puh. 050 576 5501, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

10.–11.5. Myyrmäki-halli, Vantaa: Lasten ja Nuorten Olympialaiset

  • Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU on mukana Vantaan Myyrmäessä järjestettävässä Lasten ja Nuorten Olympialaisissa. VAU:n pisteellä pääsee kokeilemaan maalipalloa ja Unified-koripalloa.
  • Lisätiedot: https://www.ljno.fi/

Kuva: Mauri Forsblom