Viikko 20: Vammaisurheilun ja -liikunnan tapahtumia

Pyörätuolirugbya

Viikolla 20 (13.–19.5.) on tarjolla mm. luontoliikuntaan tutustumista vaikeavammaisille henkilöille Malike meets Kenguru -tapahtumassa Vihdissä ja pyörätuolirugbykokeilua Kevät Cup -turnauksessa Turussa. Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n ylimääräisessä liittokokouksessa lauantaina tehdään päätös VAU:n ja Suomen Paralympiakomitean yhdistymiseen liittyen.

16.–19.5. Ostend, Belgia: Parapyöräilyn maailmancupin osakilpailu

  • Parapyöräilyn maailmancup jatkuu Belgian Ostendissa aika-ajo- ja maantieajokisoilla. H1-luokan käsipyöräilijät Harri Sopanen ja Teppo Polvi kilpailevat kärkisijoituksista. Mukana suomalaisista myös maailmancup-debytantti, käsipyöräilijä Janne Seppälä sekä tandempyöräilykaksikko Pauliina Hatunen-Tiina Nieminen.
  • Yhteyshenkilö: päävalmentaja Mikko Peltonen puh. +358 400 635 315, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

18.5. Hotel Scandic Park, Helsinki klo 12.00: VAU:n ylimääräinen liittokokous

  • Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n ylimääräisessä liittokokouksessa päätetään sääntömuutoksesta, joka edeltää VAU:n ja Suomen Paralympiakomitean suunniteltua yhdistymistä 1.1.2020 alkaen.
  • Yhteyshenkilö: VAU, toiminnanjohtaja Riikka Juntunen, puh. 0400 340 091, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

18.5. Salmen ulkoilualue, Vihti: Malike meets Kenguru -luontoliikuntatapahtuma

  • Malike meets Kenguru -tapahtumassa Nuuksion kansallispuiston maisemissa pääsee tutustumaan siihen, miten vaikeavammaiset henkilötkin voivat päästä nauttimaan luonnossa liikkumisen iloista liikunnan apuvälineiden ja toimintavälineiden avulla.
  • Yhteyshenkilö: Malike, Antti Tulasalo, puh 050 9177 471, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

18.–19.5. Peltolan ammattiopisto, Turku: Pyörätuolirugbyn Kevät Cup -turnaus

  • Pyörätuolirugbyn matalan kynnyksen Kevät Cup -kokeiluturnaukseen voivat osallistua niin uudet, aloittelevat pelaajat kuin kokeneemmat konkaritkin. Pelaamista voi tulla kokeilemaan, eikä omaa pelituolia tarvitse olla. Joukkueet jaetaan paikan päällä.
  • Yhteyshenkilö: lajipäällikkö Tuomas Törrönen, puh. 050 408 6152, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.