Viikko 22: Vammaisurheilun ja -liikunnan tapahtumia

Iida Kauppila ja Krista Leppänen

Viikolla 22 (27.5.–2.6.) Suomen miesten ja naisten maalipallomaajoukkueet pelaavat kovatasoisessa kansainvälisessä turnauksessa Malmössä ja Helsingin Sporttitalolla esitellään vammaispalvelujen ja liikunnan harrastamisen yhteensopivuutta käsittelevän kyselyn tuloksia.

28.5. Sporttitalo, Helsinki klo 10.30–11.30: Liikunta & vammaispalvelut -kyselyn tulosten esittely

  • Jyväskylän ammattikorkeakoulussa kuntoutuksen ohjaajiksi opiskelevat Aino Odedeyi ja Annetta Passi esittelevät tiistaina Helsingin Pitäjänmäen Sporttitalolla tuloksia kyselystä, jossa käsiteltiin vammaispalvelujen toimivuutta ja riittävyyttä vapaa-ajan liikuntaharrastuksissa. Tilaisuutta voi seurata VAU:n Youtube-kanavan kautta.
  • Yhteyshenkilö: VAU, tutkimuspäällikkö Aija Saari, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 506 4208

30.5.–2.6. Malmö, Ruotsi: Maalipallon Malmö Lady and Men Intercup -turnaus

  • Suomen miesten ja naisten maalipallomaajoukkueet valmistautuvat kesä-heinäkuun vaihteessa Yhdysvalloissa pelattavaan paralympiakarsintaturnaukseen. Miehet kohtaavat Malmön turnauksessa mm. kivikovat Brasilian, Liettuan, Belgian ja Saksan. Naiset pelaavat mm. Ukrainaa, Japania ja Venäjää vastaan.
  • Yhteyshenkilö: lajipäällikkö Timo Pelkonen, puh. 050 596 5015, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.