SIT2PLAY-istumalentopalloturnaus koulujoukkueille 11.9. Pajulahdessa – voittajalle luvassa turnausmatka Roomaan

SIT2PLAY

SIT2PLAY on Euroopan laajuinen istumalentopalloprojekti, jonka tarkoituksena on luoda nuorille positiivista ja rakentavaa kuvaa kaikkien mahdollisuudesta osallistua tasavertaisesti urheiluun. Projektiin liittyen järjestetään sovellettu istumalentopalloturnaus keskiviikkona 11. syyskuuta 2019 klo 10.00 alkaen Liikuntakeskus Pajulahdessa Lahden Nastolassa. Turnaus on kaikille joukkueille maksuton. Osallistuvien joukkueiden matkakulut Pajulahteen korvataan ja joukkueille tarjotaan päivän aikana lounas.

Istumalentopalloturnaus on tarkoitettu kaikille 14–18-vuotiaille nuorille. Turnaukseen voivat osallistua sekajoukkueet, joissa pelaa sekä tyttöjä että poikia ja lisäksi vammattomia ja vammaisia nuoria. Pelaajat, joilla on fyysinen vamma, voivat olla myös nuorempia kuin 14-vuotiaita.

Joukkueessa saa olla korkeintaan 12 pelaajaa, joista vähintään kolmella pelaajalla tulee olla fyysinen vamma, kehitysvamma tai muu erityisen tuen tarve. Pelin aikana kentällä tulee olla aina vähintään kaksi vammaista pelaajaa sekä vähintään kaksi tyttöä.

Marraskuussa 2019 järjestetään Roomassa kansainvälinen SIT2PLAY-finaaliturnaus, johon pääsevät osallistujamaiden kansallisten turnausten voittajajoukkueet. Suomen lisäksi SIT2PLAY-projektissa ovat mukana Italia, Slovenia, Turkki, Viro ja Bulgaria.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautuminen on alustava ja ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsee ilmoittaa ainoastaan koulun/koulujen nimi/nimet sekä yhteyshenkilön yhteystiedot. Yhteyshenkilöihin ollaan yhteydessä tarkemmin viimeistään elokuun aikana.

Lisätietoa turnauksesta ja SIT2PLAY-projektista TÄÄLLÄ.