Menevä taksipalvelu jatkaa Paralympiakomitean yhteistyökumppanina

Kuvassa: Miesten maalipallomaajoukkue Rion paralympialaisissa, kuva: Riku Valleala/KIHU

Suomen Paralympiakomitea ja Menevä taksipalvelu ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen 2019–2020. Menevän taustalla on suomalainen perheyritys, jonka tahtotila on olla reilu ja vastuullinen toimija.

Vuoden 2018 aikana Menevä on laajentanut toimintaansa ympäri Suomea ja palvelee tällä hetkellä asiakkaita yli 15 eri kaupungissa. Huhtikuusta 2019 alkaen Menevä järjestää Uudenmaan alueen Kela-taksikyydit ja näin ollen tulee palvelemaan erityisryhmiä entistä enemmän

Käytännön tasolla yhteistyö näkyy Menevällä muun muassa Paralympiakomitean kanssa toteutettavina koulutuksina. Menevä tulee kouluttamaan maaliskuun aikana kaikki 1.4. alkaen Kela-kyytejä Uudellamaalla ajavat kuljettajat.

– Meille on tärkeää, että koulutuksessa otetaan teknisen osaamisen lisäksi vahvemmin kantaa asiakkaan hyvään palveluun sekä erityistarpeiden huomioimiseen. Paralympiakomitean kautta voimme tuoda tätä osaamista ja näkökulmaa hyvin esiin, kuten hyvät kokemukset aiemmin erityisesti esteettömiä kyytejä päivittäin ajaville kuljettajille suunnatuista koulutuksista osoittavat, kertoo Tuomo Halminen, toimitusjohtaja, Menevä taksipalvelu.

– Kumppanuutemme puhuu esteettömän matkanteon puolesta ja samalla voimme varsin konkreettisella tavalla auttaa urheilijoitamme. Niin Menevä kuin Paralympialiike ovat vahvassa kasvussa, joten kumppaneina kasvamme yhdessä, sanoo Tero Kuorikoski, pääsihteeri, Suomen Paralympiakomitea.

Osana yhteistyötä Menevä tukee suomalaisurheilijoita, omana kummilajinaan maalipallo. Luontevana yhteistyön muotona Menevä vie maalipallojoukkuetta kohti Tokion 2020 paralympialaisia säännöllisillä kuljetuksilla lajitreeneihin.

– Menevän yhteistyö on todella hyvä joukkueen kannalta, sen helpottaessa pelaajien siirtymistä leiripaikalle. Aiemmin on kuljettu ominemme ja kukin milloin mitenkin. Nyt kuljetaan yhtenäisesti joukkueena ja stressi kulkemisista on vähentynyt merkittävästi. Ammattitaitoisesti ja ajallaan ovat Menevän kuljetukset sujuneet, kertoo Miika Honkanen, miesten maalipallomaajoukkueen kapteeni.

Lisätietoja:

Taksipalvelu Menevä
Tuomo Halminen
toimitusjohtaja
050 520 8706
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suomen Paralympiakomitea
Timo Mäkynen
Yrityssuhdepäällikkö
040 159 8199
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Kuvassa: Miesten maalipallomaajoukkue Rion paralympialaisissa, kuva: Riku Valleala