Tilaa Paralympiakomitean uutiskirjeet sähköpostiisi

Suomen Paralympiakomitea

Paralympiakomitea on uudistanut uutiskirjeensä ja ne on nyt vapaasti tilattavissa omaan sähköpostiin. Jokainen uutiskirje ilmestyy 4-5 kertaa vuodessa.

Paralympiakomitean yleinen uutiskirje kerää ajankohtaiset uutiset yhteen kattavasti koko Paralympiakomitean toiminta-alueelta: lasten ja nuorten harrastamisesta huippu-urheiluun.

Soveltavan liikunnan ja kuntoutuksen uutiskirje on kohdistettu erityisesti kuntoutuksen ja soveltavan liikunnan alalla työskenteleville henkilöille. Uutiskirjeessä on ajankohtaista tietoa mm. koulutuksista, tutkimuksista sekä esteettömästä luontoliikunnasta.

Sporttikubikirje keskittyy puolestaan erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten liikuntaan ja urheiluun. Sen kohderyhminä ovat sporttiklubi-perheet sekä lasten ja nuorten liikunnan parissa työskentelevät henkilöt.

Näiden kolmen uutiskirjeen lisäksi Paralympiakomitea lähettää paikallisyhdistysjäsenille oman uutiskirjeensä sekä erityisliikunnanohjaajaverkostolle omansa. Nämä eivät ole vapaasti tilattavissa vaan menevät valmiille verkostoille.

Tilaa haluamasi uutiskirjeet tästä