”Tarinoita, tunnetta ja todellisuutta” – Reportterimme ruohonjuurella -vlogi juhlistaa harrastamisen monimuotoisuutta

Reportterimme ruohonjuurella

Suomen Paralympiakomitea käynnistää Reportterimme ruohonjuurella -videoblogin (eli vlogin). Vlogin reportterina toimii ruohonjuuritason vammaisliikunnan kuin omat taskunsa tunteva Paralympiakomitean verkostokoordinaattori Tiina Siivonen

– Videoilla tavataan liikunnan harrastajia ja käsitellään liikuntamuotoja, asioita ja ilmiöitä. Näytetään kuinka monimuotoisia ovat vammaisliikunnan kenttä ja harrastamisen mahdollisuudet, Siivonen sanoo.

– Luvassa on tarinoita, tunnetta ja todellisuutta. Toivomme vlogien tuovan ideoita ja rohkaisua niille, jotka miettivät harrastamisen aloittamista ja eri aktiviteettien kokeiluja, hän jatkaa.

Ensimmäisessä Reportterimme ruohonjuurella -vlogissa tutustutaan sisäcurlingiin Helsingin Invalidien Yhdistyksen vuorolla. Kevään aikana tullaan käsittelemään lisäksi mm. melontaa ja uusitun Helsingin Olympiastadionin esteettömyyttä.

Jos sinulla on harrastus, josta voisi olla vlogijakson aiheeksi tai mielessäsi muuten vain jokin ruohonjuuritason liikuntaan liittyvä kiinnostava aihe, niin vlogiaiheita voi ehdottaa suoraan reportterillemme Tiina Siivoselle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Reportterimme ruohonjuurella -vlogi: Sisäcurling