Trimble ja Paralympiakomitea jatkavat yhteistyötä

Markus pitämässä esitystä videokameran edessä.

Trimble Solutions Oy ja Suomen Paralympiakomitea jatkavat jo vuodesta 2018 jatkunutta, muun muassa saavutettavuutta ja esteettömyyttä edistävää yhteistyötään. Sopimus on uusittu jälleen vuodelle 2022.

Ohjelmistoratkaisuja energianjakelun, vesihuollon ja julkishallinnon aloilla toimiville asiakkailleen tuottavan Trimblen ja Paralympiakomitean tähänastisessa yhteistyössä ovat korostuneet muun muassa saavutettavuuden ja esteettömyyden teemat.

Yhteistyö Paralympiakomitean kanssa on mahdollistanut esimerkiksi Trimblen tapahtumiin useita yleisöä innostavia ja positiivista palautetta keränneitä puheenvuoroja saavutettavuudesta käytännössä. 

Vuonna 2019 pituushyppääjä ja pikajuoksija Ronja Pahaoja oli Trimblen Käyttäjäpäivillä Lahdessa täyden salin edessä kertomassa saavutettavuudesta, ja seuraavana vuonna pyöräilijä Jani Peltopuro avasi yleisölle esteettömyyden ja esteettisyyden tematiikka Vantaalla.

Vuoden 2021 verkkoon siirretyillä Kuntapäivillä vaikuttavat keynote-puhujat innostivat mukaan lähes 900 osallistujaa. Digitaalisten palveluiden saavutettavuuden asiantuntija ja maalipallopelaaja Markus Tihumäki piti havainnollistavan esityksen palautepalvelun käytöstä ruudunlukijan avulla.

- Osallistava yrityskulttuuri, moniäänisyys ja yhdenvertaisuus ovat aivan Trimblen arvojen ytimessä ja olemme iloisia voidessamme jatkaa yhteistyötä sellaisen kumppanin kanssa, joka jakaa kanssamme yhteisen arvomaailman, kiteyttää Trimble Solutions Oy:n toimitusjohtaja Timo Keinänen

- Me Trimblellä uskomme, että myös tulevaisuudessa yhteistyömme auttaa muokkaamaan ajatusmaailmaamme ja ottamaan yksilöiden erilaiset tarpeet entistä paremmin huomioon. 

Yhteistyön myötä toivomme voivamme vaikuttaa siihen, että kaikilla on yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua ja päästä huipulle – olipa kyse sitten työstä tai urheilusta! Keinänen jatkaa.

- Olemme erittäin iloisia jatkaessamme sujuvaa yhteistyötä Trimble Solutionsin kanssa. Arviolta 15 prosentilla maailman väestöstä on jokin vamma, ja esikuvina toimivien paraurheilijoiden puheenvuorot Trimblen tapahtumissa ovat olleet hyviä esimerkkejä työstä, jonka kautta luomme yhdessä lisäarvoa myös urheilukenttien ulkopuolella, Suomen Paralympiakomitean kumppanuuspäällikkö Timo Mäkynen kiittää.

Kuvassa Markus Tihumäki pitämässä esitystään Trimblen Kuntapäivillä 2021.

Lue lisää:

Enemmän kuin urheilua – yhteistyön kautta yrityksille lisäarvoa myös urheilukenttien ulkopuolella

Paraurheilun yritysyhteistyö on tärkeä osa edelläkävijäyritysten yritysvastuuta

 

Lisätietoa Paralympiakomitean kumppaneista ja yhteistyöstä: