Luonto Kaikille Kainuu: Toukokuussa järjestettävät työpajat kasvattavat ymmärrystä esteettömän luontomatkailun asiakasryhmästä – ilmoittaudu mukaan!

Pyörätuolia käyttäviä henkilöitä kuuntelemassa sivulle viittovaa opasta metsäaukiolla. Taaempana laavu ja pöytä, jolla kameroita.

Luonto kaikille Kainuu -hanke kutsuu yhdenvertaisuudesta ja esteettömästä luontomatkailusta kiinnostuneet matkailualan toimijat ja muut kiinnostuneet mukaan esteettömän luontomatkailun asiakasymmärrystä kasvattaviin tilaisuuksiin toukokuussa 2022.

Kajaanin Ammattikorkeakoulun ja Suomen Paralympiakomitean Luonto Kaikille Kainuu -hankkeen puitteissa järjestetään toukokuussa kaksi työpajaa matkailualan palveluita tuottaville ja muille esteettömän luontomatkailun asiakaskohderyhmästä kiinnostuneille.

Kahdesta eri teemasta koostuvassa kokonaisuudessa tarjotaan kummastakin teemasta kaksi eri osallistumisajankohtaa. Osallistuja voi ilmoittautua mielenkiintonsa mukaan joko jompaan kumpaan tilaisuuteen tai molempiin. Tilaisuudet toteutetaan toukokuun aikana seuraavasti:

Edistä esteettömyyttä palveluissasi -infotilaisuus

  • 17.5.2022 kello 9–11.30
  • 19.5.2022 kello 13–15.30

Teams-yhteydellä toteutettavat infotilaisuudet ovat samansisältöiset, eli osallistua voi itselleen sopivampaan ajankohtaan. Linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Esteettömän luontomatkailun asiakas -työpaja

  • 24.5.2022 kello 12–16 Vuokatissa
  • 25.5.2022 kello 12–16 Hossassa

Työpajat ovat samansisältöiset, eli osallistua voi itselleen sopivampaan ajankohtaan. Työpajoissa aiheeseen tutustutaan myös käytännössä luontoreiteillä, joten varauduthan sään mukaisin varustein. Työpajat on suunniteltu etupäässä Kainuun alueen matkailuyrittäjille, mutta niihin voi halutessaan osallistua myös muualta Suomesta omakustanteisesti.

Tilaisuuksien tarkemman ohjelman löydät alempaa liitteestä.

Ilmoitaudu mukaan maksuttomiin tilaisuuksiin täällä

Luonto Kaikille Kainuu -hankkeessa tuetaan palveluntarjoajia kehittämään Kainuun esteettömän luontomatkailun palveluja sekä edistetään digitaalista tiedonsaantia luontokohteiden esteettömyydestä.

Hanke edistää esteetöntä luontomatkailua koko Kainuussa, ja hankkeen yhteydessä pilotoitavat talvi- ja vesistöreittien kartoitukset toteutetaan Sotkamossa ja Suomussalmella.

Lisätiedot ja kysymykset:

Arto Heikkinen, projektipäällikkö /Luonto Kaikille Kainuu:
Kokonaisvaltaisen esteettömän luontomatkailun askelmerkit Kainuussa
eNature – esteetön luontomatkailu

+358 44 710 1519
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää Luonto Kaikille Kainuu -hankkeesta

Tutustu muihin ajankohtaisiin uutisiin ja hyödylliseen tietoon Luonto Kaikille -sivustollamme