Paralympiakomitean verkkotreffeillä puhutaan syksyllä luontoliikunnasta ja taloudellisesta tuesta – Tule kuulolle!

Riikka Juntunen ja Tiina Siivonen kurkistavat kehyksestä, jossa lukee

Suomen Paralympiakomitea järjestää verkkotreffejä, joilla keskustellaan Paralympiakomitean ajankohtaisesta toiminnasta, pureudutaan eri teemoihin ja vaihdetaan kuulumisia. Katso syksyn 2022 aikataulu ja puheenaiheet.

Loppuvuoden 2022 aikana Paralympiakomitean verkkotreffejä on luvassa vielä syys- ja marraskuussa.

Merkkaa päivät muistiin ja ilmoittaudu jo mukaan – voit saada paljon hyödyllistä tietoa esimerkiksi oman seurasi tai yhdistyksesi liikuntatoiminnan suunnittelulle.

Treffeillä pääset myös esittämään kysymyksiä Paralympiakomitealle ja keskustelemaan yhdessä paikalla olevien jäsenyhdistysten kanssa ajankohtaisista asioista.

Verkkotreffit on suunniteltu Paralympiakomitean jäsenistön tarpeita silmällä pitäen, mutta mukaan saa liittyä kuka vain asiasta kiinnostunut. Tervetuloa!

VERKKOTREFFIT 2022

Keskiviikkona 21.9. klo 18–19 – Luontoliikunta

Kiinnostaisiko yhdistystäsi järjestää esimerkiksi esteettömiä luontoliikuntatapahtumia koko perheelle? Treffeillä mukana moninaisten perheiden luontoliikuntatapahtumia edistävän Yhteiset polut-hankkeen Miika Honkanen Suomen Ladusta ja Niko Halminen Paralympiakomiteasta.

Tiistaina 8.11. klo 18–19 – Mistä apua ja tukea toimintaan?

Kokemuksia harrastuksen alkuvaiheen vammaisliikunta- ja urheilutoimintaa tukevan Startti-stipendin hyödyntämisestä. 

Startti-stipendin syksyn hakuaikaa on jäljellä lokakuun loppuun asti. Stipendit on suunnattu erityisesti sellaisille urheilijanpolun alussa oleville henkilöille tai uutta toimintaa aloittaville yhdistyksille, joille harrastustoiminnan alkuvaiheen vaatima panostus voi muodostua esteeksi.


Ota linkki talteen ja liity mukaan syksyn treffeille tästä


Etkö vielä ole jäsenemme?

Paralympiakomitean jäsenistöön kuuluu paikallisia yhdistyksiä, joilla on omaa liikuntatoimintaa, urheiluseuroja, joilla on vammaisurheilu- tai -liikuntatoimintaa sekä valtakunnallisia lajiliittoja, jotka vastaavat tietyn vammaisurheilulajin maajoukkue- tai kansallisesta toiminnasta.

Myös ei-paralympialajien lajiliitot voivat liittyä Paralympiakomitean jäseniksi. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä hakemuksen ja maksamalla jäsenmaksun.

Lue lisää jäsenpalveluistamme

 

Treffataan verkossa!

 

Lisätietoja: