Yhteistyökumppanit - Tulevaisuuden Tähdet

Tulevaisuuden Tähtien tukeminen ja kannustaminen on äärimmäisen tärkeää, ja mukaan tarvitaan yrityksiä mahdollistamaan tätä tärkeää ja vaikuttavaa toimintaa. Tulevaisuuden Tähtien ryhmään valitaan vuosittain lupaavia nuoria ympäri Suomen. Vuonna 2022 ryhmään kuuluu 24 urheilijaa, ja valmentajaksi mukaan liittyy myös viisinkertainen paralympiakultamitalisti Leo-Pekka Tähti.

Nuoret paraurheilijat leireilevät yhdessä neljästi vuodessa ja saavat tukea niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin valmentautumiseen, ja tapaavat säännöllisesti myös esimerkiksi etäyhteyksin.  Ota yhteyttä ja lähde mukaan mahdollistamaan nuorten unelmia urheilijan polun tärkeässä vaiheessa ja tukemaan etenemistä kohti European Para Youth Games EPYG2022 -kisoja sekä Pariisin 2024 ja Milano-Cortinan 2026 paralympialaisia!

Nuorten Paralympiaryhmän yhteistyökumppanit 2022

Nuorten Paralympiaryhmän toimintaa tukevat jo vakuutusyhtiö Fennia, ja Kalevala Koru on toteuttanut WeThe15-yhdenvertaisuuskampanjan korun jonka tuotto kohdistuu nuorille paraurheilijoille. Pörssiyhtiö Neste sekä älylukkoja valmistava Salto Systems mahdollistavat paranuorten toimintaa. Suomen ensimmäinen Paralympic Training Center Pajulahdessa tarjoaa nuorille esteettömät harjoitusolosuhteet ja Paralympiakomitean Pääyhteistyökumppani JYSK jakaa nuorille paraurheilijoille vuosittain perinteiset JYSK-stipendit.

Fennia

Fennialle on tärkeää saada olla tsemppaamassa Tulevaisuuden tähtiä heidän matkallaan ja tukea ryhmäläisten kehitystä kohti omaa parastaan, minne asti se johtaakaan. Nuorissa on tulevaisuus ja Fennia uskoo, ettei ole olemassa vain yhtä, vaan monta mahdollista tulevaisuutta.

Kalevala Koru

Vuonna 1937 alkunsa saaneelle Kalevala Korulle tasa-arvo ja ihmisten yhdenvertaisuus on aina ollut kantava arvo. Yritys on perustamisestaan alkaen pyrkinyt tukemaan yhteiskunnan heikoimmassa asemassa olevia. Yhdenvertaisuus on myös yksi Paralympiakomitean viidestä arvosta, ja yhteistyössä Kalevala Korun kanssa näkyy vahva yhteinen arvopohja. Kalevala Koru toi Kansainvälisenä vammaisten päivänä 3.12.2021 myyntiin WeThe15-yhdenvertaisuuskorun Urheiluverkkokauppa.fi-sivustolle, ja korun tuotto kohdistetaan nuorille paraurheilijoille.

Neste

Neste on mukana tukemassa Suomen Paralympiakomitean tärkeää työtä vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden liikunnan ja urheilun edistämiseksi. Arviolta 15 prosentilla ihmisistä on jokin vamma, mikä tarkoittaa Suomessa yli 700.000 ja maailmassa yli 1.2 miljardia ihmistä. Yhdenvertaisen liikuntakulttuurin edistämiseksi Neste haluaa olla mukana tukemassa nuoria paraurheilijoita suunnannäyttäjänä kohti kestävää tulevaisuutta.

SALTO Systems

SALTO Systems tukee vammaisurheilua useassa eri maassa. Suomessa pääkohteena on Suomen Nuorten Paralympiaryhmä. Pohjoismaiden suurimpiin langattomien ja elektronisten älylukkojen valmistajiin kuuluva yritys mahdollistaa urheilemista myös oman Free2move -ohjelman kautta.

Paralympic Training Center Pajulahti

Tulevaisuuden Tähtien neljä vuosittaista leiriä vuonna 2022 pidetään Suomen ensimmäisessä Paralympic Training Centerissä Pajulahdessa, Nastolassa. Lisätietoja Paralympic Training Center -yhteistyöstä voi lukea täältä.

Ota yhteyttä ja lähde mukaan tukemaan paranuorten unelmia kohti European Para Youth Games 2022 kisoja sekä Pariisin 2024 ja Milano-Cortinan 2026 paralympialaisia!

Lisätiedot yhteistyökumppanuuksista