Kumppanit

Tulevaisuuden tähtien tukeminen ja kannustaminen on äärimmäisen tärkeää, ja mukaan tarvitaan yrityksiä mukaan mahdollistamaan vaikuttavaa toimintaa. Nuorten Paralympiaryhmään valitaan vuosittain lupaavia nuoria ympäri Suomen. Vuonna 2021 ryhmä kasvaa ensimmäistä kertaa 25 urheilijaan. Paranuoret leireilevät yhdessä neljästi vuodessa.

Nuorten Paralympiaryhmän toimintaa mahdollistavat jo älylukkoja valmistava Salto Systems sekä kustannusosakeyhtiö Tammi. Lisäksi leirejä mahdollistaa myös Urheiluopistosäätiö.

Ota yhteyttä ja lähde mukaan mahdollistamaan nuorten urheilijoiden unelmia. Tervetuloa mukaan tukemaan urheilijan polun tärkeässä vaiheessa etenemistä kohti European Para Youth Games EPYG2022 kisoja sekä jopa Pariisin paralympialaisia 2024!

Nuorten Paralympiaryhmän yhteistyökumppanien logoja

SALTO Systems

SALTO Systems tukee vammaisurheilua useassa eri maassa. Suomessa pääkohteena on Suomen Nuorten Paralympiaryhmä. Pohjoismaiden suurimpiin langattomien ja elektronisten älylukkojen valmistajiin kuuluva yritys mahdollistaa urheilemista myös oman Free2move -ohjelman kautta. Lue lisää Free2move-ohjelmasta. (siirtyy ulkopuoliselle sivustolle)

Linkki uutiseen: Nuorten paralympiaryhmä oppii ja harjoittelee yli lajirajojen

Tammi

Tammi on yksi Suomen suurimmista kirjankustantajista. Se on julkaissut korkeatasoista kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta lapsille, nuorille ja aikuisille perustamisvuodestaan 1943 lähtien. Vuonna 2020 Tammi julkaisi viisinkertaisen paralympiakultamitalistin Leo-Pekka Tähden elämänkerran, ja tukee mm. jokaisesta kirjakampanjassa tilatusta kirjasta 3 euroa Nuorten Paralympiaryhmälle.

Linkki uutiseen: Leo-Pekka Tähden tarina - Tammi tukee Nuorten Paralympiaryhmää (siirtyy ulkopuoliseen sivustoon)

Lähde mukaan tukemaan paranuorten unelmia kohti EPYG2022 kisoja ja Pariisin paralympialaisia 2024!

Lisätiedot yhteistyökumppanuuksista