Kumppanit

Tulevaisuuden tähtien tukeminen ja kannustaminen on äärimmäisen tärkeää. Suomessa tarvitaan yrityksiä mukaan mahdollistamaan vaikuttavaa toimintaa. Lähde mukaan mahdollistamaan nuorten urheilijoiden unelmia kohti Pariisin paralympialaisia 2024!

Linkki uutiseen: Kohti Pariisia 2024 - Nyt on hyvä hetki lähteä tulevaisuuden tähtien matkaan

Nuorten Paralympiaryhmään valitaan vuosittain 20 lupaavaa urheilijaa ympäri Suomen. Paranuoret leireilevät yhdessä neljästi vuodessa, ja viettävät aikaa yhdessä aina etätreeneistä lähtien. Seuraavassa on esittely Nuorten Paralympiaryhmän yhteistyökumppaneista.

Nuorten Paralympiaryhmän kumppanit

SALTO Systems

SALTO Systems tukee vammaisurheilua useassa eri maassa. Suomessa pääkohteena on Suomen Nuorten Paralympiaryhmä. Pohjoismaiden suurimpiin langattomien ja elektronisten älylukkojen valmistajiin kuuluva yritys mahdollistaa urheilemista myös oman Free2move -ohjelman kautta. Lue lisää Free2move-ohjelmasta. (siirtyy ulkopuoliselle sivustolle)

Linkki uutiseen: Nuorten paralympiaryhmä oppii ja harjoittelee yli lajirajojen

Menevä

Menevä taksipalvelu huolehtii Nuorten Paralympiaryhmän kuljetuksista leireille. Menevä panostaa esteettömän matkanteon sujuvuuteen, ja kimppataksit ovat kuljettaneet myös esimerkiksi Suomen maalipallojoukkueita maajoukkueleireille jo useamman vuoden ajan. Katso video nuorten urheilijoiden taksimatkasta leirille Menevän Facebook-sivulta.

Linkki uutiseen: Katso video paranuorten matkasta nuorten paralympialeirille (siirtyy ulkopuoliselle sivustolle)

Coronaria Kuntoutuspalvelut

Coronarian fysioterapeutti on tuttu ja toivottu näky Nuorten Paralympiaryhmän leireillä. Coronaria tarjoaa nuorille urheilijoille yhteistyössä fysioterapiapalveluita ja on mukana omalta osaltaan nostamassa näiden nuorten urheilijoiden arvostusta. Coronaria tekee vammaisurheilua näkyvämmäksi ja on mukana niin pienissä kuin isoissa urheilu-unelmissa.

Linkki uutiseen: Coronaria vammaisurheilun tukena (siirtyy ulkopuoliselle sivustolle)

Tammi

Tammi on yksi Suomen suurimmista kirjankustantajista. Se on julkaissut korkeatasoista kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta lapsille, nuorille ja aikuisille perustamisvuodestaan 1943 lähtien. Vuonna 2020 Tammi julkaisee viisinkertaisen paralympiakultamitalistin Leo-Pekka Tähden elämänkerran, ja tukee mm. jokaisesta kirjakampanjassa tilatusta kirjasta 3 euroa Nuorten Paralympiaryhmälle.

Linkki uutiseen: Leo-Pekka Tähden tarina - Tammi tukee Nuorten Paralympiaryhmää (siirtyy ulkopuoliseen sivustoon)

Lähde mukaan tukemaan paranuorten unelmia kohti Pariisin paralympialaisia 2024!

Lisätiedot yhteistyökumppanuuksista