Kumppanit

Tulevaisuuden tähtien tukeminen on äärimmäisen tärkeää. Sitä varten tarvitaan yrityksiä mukaan mahdollistamaan Suomen Nuorten Paralympiaryhmän vaikuttavaa toimintaa.

Nuorten Paralympiaryhmään valitaan vuosittain 20 lupaavaa urheilijaa, jotka leireilevät yhdessä neljästi vuodessa. Lähde mukaan mahdollistamaan nuorten urheilijoiden unelmia kohti Pariisin paralympialaisia 2024.

Ota yhteyttä ja liity mukaan!

SALTO Systems

SALTO Systems tukee vammaisurheilua useassa eri maassa. Suomessa pääkohteena on Suomen Nuorten Paralympiaryhmä. Pohjoismaiden suurimpiin kangattomien ja elektronisten älylukkojen valmistajiin kuuluva yritys mahdollistaa urheilemista myös oman Free2move -ohjelman kautta. Lue lisää Free2move-ohjelmasta.

Linkki uutiseen: Nuorten paralympiaryhmä oppii ja harjoittelee yli lajirajojen

Menevä

Menevä taksipalvelu huolehtii Nuorten Paralympiaryhmän kuljetuksista leireille. Menevä panostaa esteettömän matkanteon sujuvuuteen, ja kimppataksit ovat kuljettaneet myös esimerkiksi Suomen maalipallojoukkueita maajoukkueleireille jo useamman vuoden ajan. Katso video nuorten urheilijoiden taksimatkasta leirille Menevän Facebook-sivulta. Katso video nuorten urheilijoiden matkasta nuorten paralympialeirille. (siirtyy ulkopuoliselle sivustolle)

Linkki uutiseen: Kohti Pariisia 2024 - hyvä hetki lähteä tulevaisuuden tähtien matkaan

Coronaria Kuntoutuspalvelut

Coronarian fysioterapeutti on tuttu ja toivottu näky Nuorten Paralympiaryhmän leireillä. Coronaria tarjoaa nuorille urheilijoille yhteistyössä fysioterapiapalveluita ja on mukana omalta osaltaan nostamassa näiden nuorten urheilijoiden arvostusta. Coronaria tekee vammaisurheilua näkyvämmäksi ja on mukana niin pienissä kuin isoissa urheilu-unelmissa.

Linkki uutiseen: Coronaria vammaisurheilun tukena (siirtyy ulkopuoliseen sivustoon)

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähde mukaan vaikuttamaan nuorten urheilijoiden unelmiin kohti Pariisin paralympialaisia 2024!

Lisätiedot yhteistyökumppanuuksista