Kumppanit

Tulevaisuuden tähtien tukeminen ja kannustaminen on äärimmäisen tärkeää. Suomessa tarvitaan yrityksiä mukaan mahdollistamaan vaikuttavaa toimintaa. Lähde mukaan mahdollistamaan nuorten urheilijoiden unelmia, ja tukemaan tärkeällä hetkellä matkaa aina kohti Pariisin paralympialaisia 2024.

Nuorten Paralympiaryhmään valitaan vuosittain lupaavia nuoria ympäri Suomen. Vuonna 2021 ryhmä kasvaa ensimmäistä kertaa 25 urheilijaan. Paranuoret leireilevät yhdessä neljästi vuodessa.

Vuonna 2021 neljästä leiristä ensimmäisen mahdollistaa älylukkoja valmistava Salto Systems ja toisen leirin mahdollistaa kustannusosakeyhtiö Tammi.

Nuorten Paralympiaryhmän yhteistyökumppanien logoja

SALTO Systems

SALTO Systems tukee vammaisurheilua useassa eri maassa. Suomessa pääkohteena on Suomen Nuorten Paralympiaryhmä. Pohjoismaiden suurimpiin langattomien ja elektronisten älylukkojen valmistajiin kuuluva yritys mahdollistaa urheilemista myös oman Free2move -ohjelman kautta. Lue lisää Free2move-ohjelmasta. (siirtyy ulkopuoliselle sivustolle)

Linkki uutiseen: Nuorten paralympiaryhmä oppii ja harjoittelee yli lajirajojen

Tammi

Tammi on yksi Suomen suurimmista kirjankustantajista. Se on julkaissut korkeatasoista kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta lapsille, nuorille ja aikuisille perustamisvuodestaan 1943 lähtien. Vuonna 2020 Tammi julkaisi viisinkertaisen paralympiakultamitalistin Leo-Pekka Tähden elämänkerran, ja tukee mm. jokaisesta kirjakampanjassa tilatusta kirjasta 3 euroa Nuorten Paralympiaryhmälle.

Linkki uutiseen: Leo-Pekka Tähden tarina - Tammi tukee Nuorten Paralympiaryhmää (siirtyy ulkopuoliseen sivustoon)

Lähde mukaan tukemaan paranuorten unelmia kohti Pariisin paralympialaisia 2024!

Lisätiedot yhteistyökumppanuuksista