Verkkokoulutus

Kiinnostaako kouluttautuminen, mutta soveltavan liikunnan koulutukset ovat aina jossain kaukana ja huonoon ajankohtaan? Nyt on tarjolla ratkaisu: Suomen Paralympiakomitea, Soveltava Liikunta Soveli ry, Ikäinstituutti ja Kuurojen Urheiluliitto ry yhteistyössä Liikuntakeskus Pajulahden kanssa ovat kehittäneet soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun perusteet -verkkokoulutuksen.
 
Syksyllä 2022 verkkokoulutus on auki 5.9.-9.12.2022.
 
 
 

TAVOITTEET

Koulutuksen tavoitteena on antaa perustietoa ja lisätä ymmärrystä siitä, mitä kaikkea on soveltava liikunta, vammais-/paraurheilu ja ikääntyneiden liikunta. Koulutus toimii hyvin orientaatiokoulutuksena yhteistyöjärjestöjen syventäviin täsmäkoulutuksiin.

 

SUORITTAMINEN JA ILMOITTAUTUMINEN

Soveltavan liikunnan perusteet – verkkokoulutus on kaikille avoin itsenäisesti opiskeltava verkko-opintokokonaisuus. Jokainen osio koostuu oppimateriaaleista ja itsekorjaavista monivalintatenteistä, joten verkko-opintojen tekeminen on helppoa, sitä voi suorittaa omaa tahtia osio kerrallaan ja tuloksen saa välittömästi tehtyjen tenttien jälkeen. Eri osioiden tuntimäärät sisältävät materiaaleihin tutustumisen ja tenttien tekemisen. 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä: https://pajulahti.com/kauppa/tuote/soveltavan-liikunnan-perusteet/

Ilmoittautuneet lisätään verkkokurssille, kun maksu on suoritettu.

 Verkkokoulutus on suoritettavissa 5.9.-9.12.2022 välisenä aikana.

 

HINTA

Koulutuksen hinta on 100e/hlö sisältää orientaatioluento, koulutusmateriaalit, oppimistehtävät, arviointi ja virallinen todistus.

Oppilaitoksien ja järjestöjen koulutusryhmille hinta 60e/hlö. Tiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖOSIOT (27 h /1 op):

1. Soveltavan liikunta ja vammaisurheilu

2. Erilaiset toimintakyvyt ja niiden huomioiminen liikunnassa

3. Ohjaamisen työkalut

4. Esteettömyys ja saavutettavuus

5. Apuvälineet liikunnassa ja urheilussa

6. Vammaiskilpaurheilu

7. Ikääntyneiden liikunta

 

Koulutuksen kokonaistuntimäärä sisältää orientaatioluennon, koulutusmateriaaleihin tutustumisen ja oppimistehtävät.

Orientaatioluento verkko-opintoihin järjestetään torstaina 8.9. klo 14.00-15.00 Teamsissa.

Teams-linkki luennolle lähetään kaikille 7.9. mennessä ilmoittautuneille. Luentotallenne on myöhemmin katsottavissa Paralympiakomitean Youtube-kanavalla. Luennolla esitellään verkko-opintokokonaisuus, sisällöt ja suoritusohjeet sekä ohjeistetaan verkko-oppimisympäristö Pajukko (Moodle) käytössä.

 

Soveltavan liikunnan verkkokoulutuksen jatkotasoa ei järjestetä vuonna 2022-2023.

 

Vastuujärjestäjänä toimii Liikuntakeskus Pajulahti.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen tästä.

 

Lisätietoja:

Liikuntakeskus Pajulahti, Virpi Remahl, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suomen Paralympiakomitea, Piia Korpi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.soveltavanliikunnanverkkokoulutus.fi