Lumitapahtuma Vuokatinrinteillä

Tervetuloa viettämään koko perheen soveltavan liikunnan Lumitapahtumapäivää Sotkamon Vuokatinrinteille sunnuntaina 11. helmikuuta 2018 klo 10.00–15.00.

Lumitapahtumat ovat koko perheen sovellettuja liikuntatapahtumia, joissa perheet voivat lasketella ja lumilautailla sekä kokeilla tapahtumapaikalla muita talvilajeja ja tavata muita perheitä. Lumitapahtumat ovat matalan kynnyksen kokeilutapahtumia, joissa vammaisilla ja erityistä tukea tarvitsevilla on mahdollisuus osallistua kelkkalaskettelun, pystylaskettelun tai lumilautailun opetukseen yhdessä oman avustajan kanssa.

Ilmoittaudu Vuokatinrinteiden Lumitapahtumaan 28.1. mennessä osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/15A8F2FCE0C9465D.par

Etukäteen ilmoittautuneilla laskijoilla on mahdollisuus osallistua opetukseen. Paikkoja on rajoitetusti ja opetuksen hinta on 20 euroa / laskija sisältäen välineet. Osallistuminen ei sisällä vakuutusta.

Lisätiedot Vuokatinrinteiden Lumitapahtumasta: Heidi Kelho, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.