Varainhankinta

Kehitysvammaisten urheilun suurin tapahtuma, Special Olympics -kesä- ja -talvimaailmankisat järjestetään neljän vuoden välein, samalla syklillä kuin olympialaiset ja paralympialaiset, mutta parittomina vuosina. Seuraavat Maailmankisat järjestetään Berliinissä kesäkuussa 2023 ja Torinossa tammikuussa 2025.

Special Olympics -urheilijat ovat kehitysvammaisia henkilöitä, ja useilla heistä taloudellinen toimeentulo on hyvin rajallinen. Kisamatka on yksi elämän suurista unelmista, mutta kilpailumatkat ovat kalliita ja valmentautuminen kilpailuihin sekä varusteiden hankkiminen maksavat.

Yhteistyökumppanina pääset osaksi valloittavaa Special Olympics -perhettä. Special Olympics -urheilijoita voi osallistua esimerkiksi yrityksenne tilaisuuksiin. Yhteistyön muodoista voidaan sopia tapauskohtaisesti. Jokaiselle löytyy oma tapa olla mukana tukemassa ja #SamassaJengissä.

On tärkeää muistaa, että Suomen joukkuetta ei koota pelkän menestyksen mukaan, vaan tavoitteena on tarjota kilpailukokemus mahdollisimman monelle lajiharrastajalle.

Kuten vammattomienkin urheilijoiden osalta, jokaisen Special Olympics -urheilijan on osoitettava sitoutumista lajiin ja harjoitteluun. Harjoitteluaktiivisuuden sekä leiri- ja kilpailuosallistumisten kautta tehdään päätökset lopullisesta joukkueesta, joka pääsee kilpailemaan maailmankisoihin.

Ota yhteyttä Timoon tai Teemuun, yhteystiedot löytyvät alta. Tervetuloa mukaan #SamassaJengissä!

Katso tästä linkistä esimerkkivideo ja lue lisää Special Olympics Finlandin yhteistyöstä

Lisätiedot Special Olympics -kumppanuuksista