Yrityksille

Special Olympics Finlandin tehtävänä on järjestää ympärivuotista urheilu- ja liikuntatoimintaa sekä urheilukilpailuja lapsille ja aikuisille, joilla on kehitysvamma, antaen mahdollisuuden säännölliseen harjoitteluun, kilpailemiseen sekä urheilun ilon jakamiseen ystävien, perheiden ja yhteisön kanssa.

Kehitysvammaisten urheilun suurin tapahtuma, Special Olympics -kesä- ja -talvimaailmankisat järjestetään neljän vuoden välein, samalla syklillä kuin olympialaiset ja paralympialaiset, mutta parittomina vuosina. Seuraavat Maailmankisat järjestetään Torinossa Italiassa 5.-17.3.2025.

Haluatko olla mukana tukijana #SamassaJengissä?

Special Olympics -urheilijat ovat kehitysvammaisia henkilöitä, ja useilla heistä taloudellinen toimeentulo on hyvin rajallinen. Kisamatkat ovat yksi elämän suurista unelmista, mutta kilpailumatkat ovat kalliita ja valmentautuminen kilpailuihin sekä varusteiden hankkiminen maksavat. Yhteistyökumppanina pääset osaksi valloittavaa Special Olympics -perhettä.

Special Olympics -urheilijoita voi osallistua esimerkiksi yrityksenne tilaisuuksiin. Tukija on kevyt muoto olla mukana samassa jengissä. Yhteistyökumppanin yhteistyön muodoista voidaan sopia tapauskohtaisesti. Pääyhteistyökumppanina olet todella näkyvästi mukana samassa jengissä. Jokaiselle löytyy oma tapa olla mukana tukemassa ja #SamassaJengissä!

Katso tästä linkistä case-esimerkkejä Special Olympics Finlandin yhteistyöstä

On tärkeää muistaa, että Suomen joukkuetta ei koota pelkän menestyksen mukaan, vaan tavoitteena on tarjota kilpailukokemus mahdollisimman monelle lajiharrastajalle.

Kuten vammattomienkin urheilijoiden osalta, jokaisen Special Olympics -urheilijan on osoitettava sitoutumista lajiin ja harjoitteluun. Harjoitteluaktiivisuuden sekä leiri- ja kilpailuosallistumisten kautta tehdään päätökset lopullisesta joukkueesta, joka pääsee kilpailemaan maailmankisoihin.

Täytä tämä lomake ja hae mukaan Special Olympics Finlandin Tukijaksi tai Yhteistyökumppaniksi!

Special Olympics Finland Yhteistyökumppanit

SPECIAL OLYMPICS FINLAND PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT:

SPECIAL OLYMPICS FINLAND YHTEISTYÖKUMPPANIT:

Lisätiedot Special Olympics -kumppanuuksista