Erityisen hyväksi ohjaajaksi – peruskoulutus erityisryhmien ja kaikille avoimien ryhmien ohjaamisesta kiinnostuneille

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU järjestää Erityisen hyväksi ohjaajaksi -peruskoulutuksen erityisryhmien ja kaikille avoimien ryhmien ohjaamisesta kiinnostuneille 13.–14. elokuuta 2016 Tampereella, Varalan Urheiluopistolla. Koulutus alkaa lauantaina 13.8. lounaalla klo 11.00 ja päättyy sunnuntaina lounaaseen, joka alkaa klo 12.00.

Kurssi on suunnattu niille, jotka haluavat perehtyä erityisryhmän ohjaamisen kysymyksiin tai saada varmuutta erilaisten liikkujien kanssa toimimiseen ohjaamissaan yleisissä ryhmissä. Starttikurssille ovat tervetulleita kaikki seuroissa jo toimivat ohjaajat ja ohjaamisesta kiinnostuneet henkilöt, lajitaustalla tai ilman. Mukaan kannustetaan ilmoittautumaan myös vammaisten lasten ja nuorten lähipiirin henkilöitä, jotka voisivat olla kiinnostuneita aloittamaan liikuntaryhmän vaikkapa paikallisessa seurassa.

Mitään aiempaa tietoa vammaisurheilusta ja -liikunnasta ei edellytetä. Kurssilla lähdetään liikkeelle ihan nollasta ja viikonlopun tarkempi ohjelma muokataan osallistujien tarpeita mahdollisimman hyvin palvelevaksi. 

Hinta: 100 euroa, sisältää täysihoidon ja majoituksen 2–3 hengen huoneissa.

Ilmoittautumiset 13.6. mennessä SÄHKÖISELLÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA