Mielakan Lumilauantai

Mielakan rinnekeskus Kouvolassa kutsuu perheet viettämään Lumilauantai-talviliikuntapäivää 7. maaliskuuta 2015 klo 10.00–15.00. Lumilauantai on koko perheen liikuntatapahtuma, jossa jokaisella on mahdollisuus valita itselleen mieluisin tapa ulkoilla.

Tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla laskettelua koulutettujen ohjaajien ohjauksella ja erilaisia soveltavia välineitä tai keinoja käyttäen. Erityislaskija voi laskea omien kykyjensä mukaan joko kelkalla tai pystyssä, erilaisten apuvälineiden avulla tai ohjattuna. Laskettelun opetukseen tulee ilmoittautua etukäteen. Ilman etukäteisilmoittautumista voi osallistua kelkkalasketteluun, mikäli opettajia on vapaana. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestävän tahon toimesta.

Omatoimisen tai ohjatun laskettelun lisäksi Lumilauantaissa on tarjolla myös liikunnallista oheisohjelmaa koko perheelle Kouvolan Seudun Ammattiopiston lähihoitajaopiskelijoiden toteuttamana, unohtamatta höyryävää grillimakkaraa ja kuumaa mehua.

Osallistumismaksu: 10 euroa/erityislapsi, sisältäen välineet, hissilipun ja opetuksen, kun he osallistuvat opetukseen tai kelkkalaskettelukokeiluun, muut perheenjäsenet saavat kaikista lipputyypeistä viiden euron alennuksen sekä 20 prosentin alennuksen välinevuokrauksesta.

Ilmoittautumiset laskettelun opetukseen 21.2. mennessä ja lisätiedot:
Mia Kalpa, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 7449 439.
Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa:
– Laskijan ja avustajan nimi
– Osallistuvien perheenjäsenten lukumäärä, yhteystiedot, puhelinnumero ja s-postiosoite
– Pystylaskijan pituus/paino ja monon numero tai kelkkalaskijan pyörätuolin istuinleveys
– Kuvaus vammasta/avustuksen tarve
– Aikaisempi laskettelukokemus
– Lupa valo-/videokuvaamiseen/haastatteluun
– Muut seikat, jotka ohjaajien on hyvä tietää.

Yhteistyössä: Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry, Näkövammaisten Keskusliitto, Malike/Kehitysvammaisten tukiliitto ry, Sokeain lasten tuki ry/Sokeain Lasten Tukisäätiö, Kouvolan Vammaisjärjestöjen yhdistys KVY ry, Mielakan rinnekeskus