Etsimme joukkoomme viestinnän ja markkinoinnin tuottajaa – Hae paikkaa 4.2. mennessä!

Sinisellä, hohtavalla taustalla valopilkkujen päällä kaksi nuorta urheilijaa (Iida Lounela ja Aamu Hulmi) joukkueasuissaan hyppäämässä riemukkaina ilmaan mitaleitaan esitellen. Suomen Paralympiakomitean logo ja teksti: Etsimme viestinnän ja markkinoinnin tuottajaa.

Etsimme Suomen Paralympiakomitean viestinnän ja markkinoinnin tiimiin tuottajaa vastaamaan päivittäisestä sisällöntuotannosta ja jakelusta ensisijaisesti digitaalisiin kanaviimme. Tule tekemään merkityksellistä työtä paraurheilun ja yhdenvertaisten liikunta- ja urheilumahdollisuuksien eteen!

Paralympiakomitea on valtakunnallinen urheilu- ja liikuntajärjestö, joka koordinoi paraurheilua ja soveltavan liikuntaa lasten ja nuorten harrastamisesta huippu-urheilutasolle saakka. Edistämme yhdenvertaisia liikunta- ja urheilumahdollisuuksia niin ruohonjuuritasolla kuin paikallisissa ja valtiollisissa rakenteissa. 

Tärkeimpiä kumppaneitamme tässä työssä ovat urheiluseurojen ja -liittojen, Olympiakomitean, urheilun aluejärjestöjen ja muiden liikuntaa ja urheilua järjestävien tahojen rinnalla suomalaiset vammaisjärjestöt, kunnat ja hyte-alueet sekä yhteistyökumppaneistamme koostuva Paraperhe.

Nyt etsimme viestinnän ja markkinoinnin tiimiimme uudeksi vahvistukseksi tuottajaa. Jos kiinnostut työnkuvasta ja osaamisesi kohtaa tarpeemme, hae pikaisesti mukaan tekemään kanssamme tärkeää työtä innokkaassa ja innostuvassa porukassa.

Mitä tuottajan työ sisältää

Viestinnän ja markkinoinnin tuottajana päävastuualueenasi on sisällöntuotanto ja -jakelu joukossa hallinoimiamme paraurheiluun ja soveltavaan liikuntaan liittyviä somekanavia.

Pidät kanavamme sopivassa liikkeessä ja huolta siitä, että toimintamme eri osa-alueiden ajankohtaiset teemat, tapahtumat, julkaisut ja tuotteet sekä luonnollisesti urheilijat ja liikkujat näkyvät eri kanavissa kiinnostavalla tavalla. Vietät somekanavissa aikaa myös yleisömme ja sidosryhmiemme keskusteluihin reagoiden.

Samalla autat pitämään verkkosivustoamme ajan tasalla ja tuotat ketterästi uutiskirjeitä ja sähköpostikampanjoita – tarvittaessa pyöräytät myös näyttäviä mainoksia ja autat viilaamaan PowerPoint-esityksiä.

Pidät huolta, että toimivan ja saavutettavan sisällön avulla sekä ydinviestimme että ajankohtaisviestintämme saavuttaa kulloinkin toivotun ja yleisesti entistä suuremman yleisön, ja varainkeruun tavoitteet edistyvät niin kampanjakohtaisesti kuin pitkällä aikavälillä. Puhut sisältöjen kautta sujuvasti sekä suurelle yleisölle että yritysten ja kunta- ja valtiotason päättäjille.

Autat asettamaan realistisia tavoitteita niin yksittäisille kampanjoille kuin pidemmän aikavälin etapeille, ja raportoit säännöllisesti tuloksista niitä kohti edetessä.

Mies kuvaamassa videolle tilaisuutta, jossa taustalla Riikka Juntunen puhumassa. Kuvaajan hupparin selässä teksti: Menestys näyttää sinulta.

Mitä tarvitsemme sinulta

Jos olet sujuva kirjoittaja ja kuvaaja, päivittäinen sisällöntuotanto, projektien hallinta ja aikataulut pysyvät tiukasti näpeissäsi, tämä työ on sinulle!

Tunnet jo työskentelyä digitaalisissa kanavissa ja olet kiinnostunut oppimaan uutta. Kuuntelet herkällä korvalla eri kanavissa käytettyjä äänensävyjä ja seuraat ajankohtaisia trendejä. Sinulla on tarkka visuaalinen silmä sekä kykyä tuottaa erilaisille brändeille oman näköistä ja kuuloista viestintää. Olet kiinnostunut tutustumaan erilaisiin kohderyhmiin ja pohtimaan juuri heille kulloinkin merkityksellisiä sisältöjä ja konsepteja.

Tuottajana ei vielä tarvitse olla viestinnän laaja-alainen erityisosaaja, mutta varsinkin digitaalisen viestinnän perusasiat ovat jo hallussa. Hallitset valokuvien ja videoiden tuottamisen sekä editoinnin vähintään perustasolla, ja pystyt tarvittaessa omaksumaan nopeasti uusia työvälineitä ja järjestelmiä käyttöön.

Annamme paljon myös omalle vastuulle ja edellytämme kykyä työn itsenäiseen suunnitteluun ja toteuttamiseen, mutta viestinnän ja markkinoinnin tiimi on tiiviisti tukenasi päivittäin. Itseohjautuvuuden rinnalla edellytämmekin erinomaisia yhteistyö- ja tiimitaitoja ja kykyä kuunnella niin työkavereiden kuin sidosryhmien näkemyksiä.

Arkityötä voit tehdä hyvin joustavasti etänä tai Sporttitalon toimistollamme Helsingin Pitäjänmäessä. Silloin tällöin edellytetään läsnäoloa työyhteisön yhteisissä kokoontumisissa ja mahdollisuutta lähteä sovitusti erilaisille työkeikoille urheilu- ja yhteistyötapahtumiin eri puolille Suomea.

Työtä on paljon, joten et pelästy sen määrää, vaan tartut tehokkaasti kaikkeen mihin työpäivien puitteissa on mahdollista. Osana uudistuvaa tiimiä autat samalla rakentamaan tiimillemme uusia viestinnän prosesseja.

Edellytämme:

 • Digitaalisen viestinnän eri työkalujen (kuvankäsittely, videoiden editointi, verkkosivut, jakelujärjestelmät) sujuvaa käyttöä

 • Taitoa kirjoittaa erilaisia tekstejä, ottaa kuvia ja tehdä videoita

 • Avointa ja aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja

 • Sujuvaa englannin kielen taitoa

 • Kiinnostusta urheilujärjestötoimintaa ja paraurheilua kohtaan

 • Mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöhön, josta sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen

 • Tehtävään soveltuvaa, vähintään opistotasoista koulutusta


Saat etua:

 • Urheilun ja liikunnan maailman tai lähemmin paraurheilun ja soveltavan liikunnan tuntemuksesta

 • Kokemuksesta ja osaamisesta maksetun mainonnan hallinnoimiseen Metan Business Managerissa

 • Kokemuksesta ja näytöistä vaikuttavien somesisältöjen ja/tai viestintäkampanjoiden tekemisessä


Mihin pääset mukaan

Tuottajana pääset tekemään taatusti merkityksellistä työtä ja edistämään paraurheilun näkyvyyttä ja yhdenvertaista liikunta- ja urheilukulttuuria Suomessa.

Autat kehittämään ääntämme paraurheilun kotimaisena kattojärjestönä, mutta myös persoonallisia äänensävyjä rooleillemme eri paraurheilulajien lajiliittona, lasten ja nuorten tai vaikkapa luontoliikunnan edustajana sekä vastuullisena yhteistyökumppanina.

Viestinnän ja markkinoinnin tiimin pääprojektina vuonna 2024 on syksyllä koittavien Pariisin paralympialaisten viestintä, ja sen rinnalla työskennellään tiiviisti esimerkiksi Paranuorten, Special Olympics -toiminnan, Paralympiarahaston, Tulevaisuuden tähtien, järjestöviestinnän ja erilaisten hankkeiden ja kampanjoiden parissa.

Tulevan vuoden aikana rakennamme edistämällemme asialle myös kokonaan uuden verkkosivuston, minkä yhteydessä nykyinen Paralympia.fi-sivusto uudistuu merkittävästi. Pääset osaksi uudistusprojektia sekä ideoimaan ja toteuttamaan toimivia verkkosisältöjä niin nykyiselle kuin uudelle sivustolle.

Toimitilamme ja järjestämämme tapahtumat ovat arvojemme mukaan esteettömiä.

Hakeminen ja palkkaus

Jos kiinnostut tehtävästä ja löydät kuvauksesta itsesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkapyyntösi 4.2.2024 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Palkkaus tehtävässä on Urheilujärjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä puhelimitse viestintäpäällikkö Jasmin Koskiselta (050 553 5667) seuraavina aikoina:

 • to 25.1. klo 14–15
 • pe 26.1. klo 10–11 
 • ke 31.1. klo 18–19

Toivomme hakemuksia monipuolisesti erilaisilta henkilöiltä sukupuoleen, taustaan tai fyysiseen toimintakykyyn katsomatta.

 

Lue lisää:

Yleisesti Paralympiakomiteasta

Paralympiakomitean viestintäpäälliköksi Jasmin Koskinen