VAU ja Evo Activation Oy yhteistyöhön

Evo-aktivointipainopakkauksen sisältö

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry on solminut yhteistyösopimuksen suomalaisen hyvinvointialan yrityksen Evo Activation Oy:n kanssa. Evo Activation Oy valmistaa helppokäyttöisiä Evo-aktivointipainoja, jotka sopivat myös käyttäjille, joiden puristusvoima on heikentynyt.

Yhteistyökuvioon liittyen pyörätuolirugbymaajoukkue ottaa Evo-painot käyttöönsä hyödyntääkseen niitä pelaajien omatoimisessa ja huoltavassa harjoittelussa. VAU:n Iloliikuttaja-vertaisohjaajakoulutuksessa koulutettavat tutustuvat painoihin ja hyödyntävät niitä omassa ohjaamisessaan. VAU:n jäsenyhdistyksilla ja -seuroilla on mahdollisuus ostaa tuotteita alennettuun jäsenhintaan 45 euroa/setti (sis. toimituskulut). Painosetti sisältää kaksi käsipainoa ja lihasaktivointioppaan.

– Olen iloinen siitä, että Evo Activation ja VAU tekivät yhteistyösopimuksen, josta hyötyvät myös VAU:n jäsenyhdistykset. Evo Activation tarjoaa turvallisen harjoitteluvälineen, joka soveltuu juuri meidän jäsenistöllemme. Toivottavasti tämä lisää liikettä ja antaa mahdollisuuden omaehtoisen liikunnan lisäämiseen arjessa, toteaa Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n toiminnanjohtaja Riikka Juntunen.

EVO-aktivointipainojen tilaukset VAU:n jäsenille: Anu Boman, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätiedot Evo Activation Oy:sta ja Evo-aktivointipainoistawww.evoactivation.com