Minna Palonen odottaa kilpakumppanien tapaamista ja mitalisadetta

Minna Palonen

Hämeenlinnan kaupungin pitkäaikainen erityisliikunnanohjaaja Hilkka Leskinen-Nikander sai Minna Palosen innostumaan melonnasta noin kymmenen vuotta sitten.

Melonnassa yhdistyy moni asia, joista Minna nauttii.

– Saa urheilla ystävien kanssa, saa hyvää treeniä, järvellä tulee hyvä kesäfiilis ja on hienot maisemat, hän luettelee.

– Treenien jälkeen on vähän väsynyt olo, mutta tuntuu kivalta, kun on tehnyt töitä harrastuksen ja kuntonsa eteen. On kiva putsata ja kuivata kajakkia ja touhuta melontavajalla kavereiden kanssa, Minna tunnelmoi.

Special Olympics -maailmankisoissa hän on ollut aiemminkin, sekä jalkapalloilijana että melojana.

– Ennen kisoja sitä odottaa, että minkälaista ruokaa on eri maissa ja millaisia nähtävyyksiä. Ja sitten tietysti muiden maiden melojien tapaamista ja mitalisadetta.

 

Tutustu Berliiniin 2023 lähtevän Sisujengin kaikkiin melojiin

Tutustu koko Berliinin maailmankisojen 65 urheilijan Sisujengiin

 

Tue Minnan, muiden melojien ja koko Sisujengin Berliinin kisamatkaa sekä loppuvuoden Special Olympics -toimintaa Suomessa:

Näkövammainen nuori uimari ROnja Hampf, maalipallon ja sokkopingiksen pelaaja Paavo Tulisalo, pyörätuolikoripalloilija Henri Kössö sekä Special Olympics -golfari Wivan Atrila mustissa paidoissa, joissa valkoiset teippaukset merkkaavat tyhjien sponsorimerkintöjen paikkoja. Maailman arvokkain pelipaita -kampanjan nimi ja logo sekä teksti: MobilePay 58558, www.paralympiarahasto.fi.