Sokkopingiksen SM-kilpailut ja Sokkopingiscupin 4. osaturnaus

Sokkopingiksen SM-kilpailut pelataan 25.–26. maaliskuuta 2023 Turussa, Varsinais-Suomen Näkövammaiset ry:n toimistolla (Läntinen Pitkäkatu 37). Turnaus on samalla sokkopingiksen kotimaisen kilpailusarjan Sokkopingiscupin kauden 2022–2023 neljäs osaturnaus.

Turnauksessa on kolme eri sarjaa: A (kilpa), B (haastaja) ja C (harrastaja). Sarjat on muodostettu pelaajien pelitason mukaan, ja jokainen voi itse päättää sarjatasonsa.

Tarvittaessa voit arvioida pelitasoasi yhdessä turnausjärjestäjän kanssa löytääksesi sinulle oikean pelisarjan. Ottelut pelataan kahdella pöydällä ja pelit aloitetaan lauantaina noin klo 11.

Osallistujat

A-sarja

Lohko A

Vilmi Hanna
Ruohonen Teemu
Grönlund Jyri
Rihti Väinö
Linnavuori Jari

Lohko B

Lahtinen Ari
Viitamäki Jouni
Kytöviita Olli
Oikarainen Juha
Rosti Solina

B-sarja

Lohko A

Nisonen Sami
Rosti Jussi
Kuorikoski Konsta

Lohko B

Tulisalo Juulia
Tulisalo Paavo
Nikitina Olga

C-sarja

Lohko A

Oksanen Anna-Kaisa
Saloniemi Konsta
Kukonlehto Juho
Granlund Linnea
Immonen Leo

Osallistumismaksu on 20 euroa osanottajalta, joka maksetaaan tilille FI37 4309 0010 6350 35 viesti "Sokkopingis" mikäli maksaja on eri, kun pelaaja, myös pelaajan nimi pitää mainita. Maksu on maksettava ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä.

Ilmoittautumiset ja kyselyt viimeistään 12.3.2023 sähköpostilla tai puhelimitse Jari linnavuorelle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 743 7564.

Huom! Pelaajan, toimihenkilön ja tuomarin tulee hankkia Suomen Paralympiakomitean järjestämiin kilpailuihin / turnauksiin oikeuttava pelipassi ennen ensimmäistä ottelua. Pelipassin lunastamalla sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa antidopingsäännöstöä, liiton kilpailusääntöjä ja kurinpitosääntöjä.

Lisätiedot: Paralympiakomitea, lajipäällikkö Petri Räbinä, puh. 050 596 5014, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.