Rytmisen voimistelun avoin Special Olympics -leiri

Rytmisen voimistelun avoin Special Olympics -leiri järjestetään 26.–27. elokuuta 2023 Lohjalla, Kisakallion Urheiluopistolla.

Leiri on suunnattu kaikille yli 8-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka liikkuvat jo tällä hetkellä jonkun voimisteluseuran soveltavassa/erityisrytmisen voimistelun ryhmässä. Tervetulleita ovat myös lapset ja nuoret, jotka ovat kiinnostuneita lajista, mutta eivät vielä ole löytäneet omaa seuraa, jossa harrastaa tavoitteellisesti rytmistä voimistelua.

Leirillä niin vasta-alkajat kuin myös pidempään lajissa mukana olleet voimistelijat pääsevät tutustumaan lajiin ja kehittämään omia taitojaan rytmisessä voimistelussa. Tavoitteena on kehittää monipuolisesti lajitaitoja ja ryhmässä toimimista sekä käydä läpi kilpailuohjelmia.

Leirille tulevan lapsen tai nuoren tulisi pystyä itse toimimaan perusaskareissa (syöminen, hygienia, pukeutuminen, lääkityksen ottaminen). Mikäli lapsi tai nuori ei pärjää näissä askareissa yksin, on tärkeää, että mukana on huoltaja/avustaja. Leirille on myös tulossa valmentajia, jotka auttavat huoltajilta tulleiden ohjeiden mukaisesti.

Leirin hinnat ja osallistujatyypit:

  • Voimistelijat 133€ / 1 vrk sis. valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen päivällinen, iltapala, aamupala ja lounas)
  • Huoltajat, avustajat 133€ / 1 vrk sis. majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen päivällinen, iltapala, aamupala ja lounas)
  • Valmentajat 133€ / 1 vrk sis. leirisisällöt, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen päivällinen, iltapala, aamupala ja lounas)

Ilmoittautuminen avoinna 4.8.2023 asti.

Lisätiedot ja ilmoittautumislomake Voimisteluliiton sivuilla