Special Olympics -hiihdon kisaleiri

Tervetuloa kehitysvammaisten Special Olympics -hiihdon kisaleirille Sonkajärvelle 31.3.–2.4.2023. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja.

Hinta: 150 euroa / hlö (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjelman ja vakuutuksen).  Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä. 

Ilmoittautumiset leirille 19.3. mennessä Suomisport-järjestelmässä: https://www.suomisport.fi/events/c4726961-8a68-40fc-bb39-703dd7daff16.

Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Huom. jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten). Käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS ilmoittautuminen tapahtuu ilman veloitusta ja maksu laskutetaan vasta tapahtuman jälkeen. Kirjoita alennuskoodi-kohtaan sana LASKUTUS ja paina sinistä Käytä-palkkia.

Huom! Sonkajärven Para Hiihto Cup -kisaan lauantaina erillinen ilmoittautuminen.

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea ry, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.