Special Olympics -kesälajien monilajileiri

Tervetuloa kehitysvammaisten Special Olympics -kesälajien – uinnin, yleisurheilun, tenniksen, melonnan, beach volleyn ja triathlonin (kisaleiri) avoimelle leirille Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan 4.–6. elokuuta 2023. Huom! lisäksi down-urheilijoiden korisleiri la–su 5–6. elokuuta.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Melontaan, uintiin sekä triathloniin osallistuvien tulee olla uimataitoisia (minimi 25 m uimataito). Melonnassa leirikisa sunnuntaina ja triathlonissa Valtteri Bottas Duathlon -kisa sunnuntaina. Huom! Ilmoittautuminen Special Olympics -duathlon -kisaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Triathlonleirillä voi myös osallistua vain treeneihin ja seurata kilpailuja.

Hinta: 135 euroa/hlö, (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen, sekä melonnan leirikisan ja duathlon-kisan ). Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittautumiset leirille 16.7. mennessä Suomisport-järjestelmässä (Ilmoittautumislomake julkaistaan lähiaikoina). Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Huom. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten). Käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS ilmoittautuminen tapahtuu ilman veloitusta ja maksu laskutetaan vasta tapahtuman jälkeen. Kirjoita alennuskoodi-kohtaan sana LASKUTUS ja paina sinistä Käytä-palkkia.

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.