Kahdeksan lajin Special Olympics -monilajileiri

Tervetuloa kehitysvammaisten kahdeksan lajin avoimelle Special Olympics -leirille Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan 13.–15. lokakuuta 2023. Lajeina: salibandy, tennis, uinti, ratsastus, Unified-triathlon, rytminen voimistelu, yleisurheilu ja Unified-jalkapallo.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v), sekä jalkapallon ja triathlonin vammattomille partneriurheilijoille.

Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Uintiin ja Unified-triathloniin osallistuvien tulee olla uimataitoisia (minimi 25 m uimataito). Ratsastukseen otetaan kahdeksan urheilijaa ilmoittautumisjärjestyksessä (huom! ratsastajan painoraja 85kg).

Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Lauantain iltapäivätreeni on lajinvaihtotreeni, jossa voi kokeilla jotain muuta lajia, tai jatkaa leirilajissaan. Leirillä lisäksi yhteistä ohjelmaa. Huom. Ratsastuksen saapuminen pe 13.10. jo klo 15.30–15.45, muut lajit 16.30–17.

Hinta: 135 euroa/hlö (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen). Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä. 

Huom! Yhteiskyytimahdollisuus bussilla! Ajettava reitti: Rovaniemi–Oulu–Äänekoski–Jyväskylä (Vaajakosken ABC)–Pajulahti ja takaisin. Yhteiskyydin meno-paluuhinta leiriläisiltä ja huoltajilta Rovaniemeltä 40 € / hlö, Oulusta 30 € / hlö, Äänekoskelta 20 € / hlö ja Jyväskylästä (Vaajakosken ABC) 20 € / hlö. Bussin lähtö pe aamuna Rovaniemeltä klo 6.30 ja lähtö Pajulahdesta su klo 13.00. Taukoja pidetään matkalla. Bussimaksu käteismaksuna leirivastaava Elinalle Pajulahdessa.

Ilmoittautumiset leirille 15.9. mennessä Suomisport-järjestelmässä. Ilmoittautumislinkki: https://www.suomisport.fi/events/ccbbcfd2-6591-4263-abe2-89efea6bd0fa 

Muistutus: Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran. Tapahtuman maksu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten).

Huom. Jos haluat maksaa leirin laskulla, käytäntö on muuttunut. Valitse leirihinta ja paina sinisestä Hinta € eteenpäin-palkista. Valitse maksutapa-valikosta Muut maksutavat-kohdasta Svea Lasku (laskutuslisä +5 € tai Svea Erämaksu, jolloin laskun saa useassa erässä, mutta korkeammalla lisämaksulla) ja paina sinisestä Jatketaan maksamaan -palkista. Laskun voi valita tulemaan sähkö- tai paperipostina. Valmentajien ilmoittautuminen VALMENTAJA-alennuskoodilla.

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea ry, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.