Kahdeksan lajin Special Olympics -monilajileiri

Tervetuloa kehitysvammaisten kahdeksan lajin avoimelle Special Olympics -leirille Liikuntakeskus Pajulahteen Lahden Nastolaan 13.–15. lokakuuta 2023. Lajeina: salibandy, tennis, uinti, ratsastus, Unified-triathlon, rytminen voimistelu, yleisurheilu ja Unified-jalkapallo.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v), sekä jalkapallon vammattomille partner-pelaajille. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. Uintiin ja Unified-triathloniin osallistuvien tulee olla uimataitoisia (minimi 25 m uimataito). Ratsastukseen otetaan kahdeksan urheilijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Lauantaina iltapäivällä voi kokeilla jotain toista lajia (lajinvaihtotreeni).

Hinta: 135 euroa/hlö (sisältää majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja vakuutuksen). Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittautumiset leirille 17.9. mennessä Suomisport-järjestelmässä (Ilmoittautumislomake julkaistaan lähiaikoina). Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Huom. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten). Käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS ilmoittautuminen tapahtuu ilman veloitusta ja maksu laskutetaan vasta tapahtuman jälkeen. Kirjoita alennuskoodi-kohtaan sana LASKUTUS ja paina sinistä Käytä-palkkia.

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea ry, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.