Lumilajien Special Olympics -leiri

Kehitysvammaisten Special Olympics -hiihdon, -alppihiihdon, -lumilautailun ja -lumikenkäilyn leiri järjestetään 8.–10. joulukuuta 2023 Jyväskylän Laajavuoressa. Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja tai huoltaja/huoltajat. Majoitus ja ruokailut Outdoor Hostel Laajis (Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä). Huoltajien/avustajien tai muiden perheenjäsenten hinta sama kuin leiriläisellä.

Lisäkustanne välinevuokrauksesta, jos ei ole omia välineitä alppihiihtoon, lumilautailuun tai hiihtoon. Välinevuokraus maksetaan paikan päällä. Lumikenkäilyn välineet saa paikan päältä ja ne sisältyvät leirihintaan.

HINNAT

  • hiihto ja lumikenkäily 135,00 € - sis. majoituksen, ruokailut, ohjauksen ja leirivakuutuksen
  • hiihto ja lumikenkäily 60,00 € - ilman majoitusta. sis. ruokailut, ohjauksen ja leirivakuutuksen
  • alppihiihto ja lumilautailu 165,00 € - sis. majoituksen, ruokailut, ohjauksen, leirivakuutuksen ja hissilipun
  • alppihiihto ja lumilautailu 90,00 € - ilman majoitusta, sis. ruokailut, ohjauksen, leirivakuutuksen ja hissilipun

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset 19.11. mennessä Suomisport-järjestelmässä (Ilmoittautumislomake julkaistaan lähiaikoina). Suosittelemme, että tapahtuman maksu tapahtuu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Huom. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten). Käyttämällä alennuskoodia LASKUTUS ilmoittautuminen tapahtuu ilman veloitusta ja maksu laskutetaan vasta tapahtuman jälkeen Kirjoita alennuskoodi-kohtaan sana LASKUTUS ja paina sinistä Käytä-palkkia.

LISÄTIEDOT

  • Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373