Sail Training -purjehdus perheille, jossa on näkövammainen aikuinen tai lapsi

Sail Training -purjehdus Helsinki–Helsinki Kuunari Helenalla 9.–11. kesäkuuta 2023. Kyseessä on vanhempi–lapsi (12–16-v) -viikonloppupurjehdus perheille, joissa on näkövammainen aikuinen tai lapsi. Jos aluksessa on tilaa, mukaan on mahdollisuus päästä myös näkövammainen nuori 16–30v ilman omaa vanhempaa. 

Osallistujilta ei edellytetä aiempaa purjehduskokemusta. Aluksella on ammattitaitoinen runkomiehistö ohjaajia ja vertaisohjaajia. 
Mukaan pääsee tekemällä hakemuksen. Kerro hakemuksessa, miksi juuri te kaksi haluatte tämän yhteisen kokemuksen. Myös aiemmin mukana olleet voivat hakea.

Purjehdus alkaa Helsingistä ja paluu samaan paikkaan. Lopullinen purjehdusreitti määräytyy myöhemmin. Purjehduksen omavastuuhinta on 100 €/nuori ja 240 €/aikuinen sisältäen täyden ylläpidon, mutta edellyttää kaikilta osallistumista purjehduksen lisäksi kaikkiin yhteisiin toimiin. Et tarvitse kalliita purjehdusvarusteita, pelkkä iloinen ja reipas mieli riittävät. Pääpaino toiminnassa on tekemällä oppimisessa ja uusien kokemusten saamisessa.

Elämyksiä, onnistumisia ja ystävyyttä! 

Hakemukset ja tiedustelut 20.3. mennessä Päiville, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soitto 0500 534 332. Lisätietoa: spv.fi/parasailing.

Tiedot valinnoista saat 15.4.2023 mennessä sähköpostilla. 

Kiitos Sokeain Lasten Tukisäätiölle ja Suomen Näkövammaissäätiölle taloudellisesta tuesta. 

Tervetuloa mukaan!  

Suomen Purjehdus ja Veneily ry/parapurjehdusjaosto, www.spv/parasailing.fi 

Suomen Purjelaivasäätiö, www.staf.fi