Suomen Paralympiakomitean verkkotreffit

Riikka Juntunen ja Tiina Siivonen kurkistavat kehyksestä, jossa lukee Verkkotreffit 2023.

Suomen Paralympiakomitea järjestää verkkotreffejä, joilla keskustellaan Paralympiakomitean ajankohtaisesta toiminnasta, pureudutaan eri teemoihin ja vaihdetaan kuulumisia. 

Verkkotreffit on suunniteltu Paralympiakomitean jäsenistön tarpeita silmällä pitäen, mutta mukaan saa liittyä kuka vain asiasta kiinnostunut. Tervetuloa!

Syksyn 2023 toiset ja viimeiset verkkotreffit järjestetään keskiviikkona 13.12. klo 18–19.

Joulukuussa treffeillä pureudutaan EU-tukiin. Tule kuulemaan, mitä kaikkea tuki voi mahdollistaa, ja mihin sellaista voi hakea. Vieraana verkkotreffeillä Opetushallituksesta Terhi Liintola ja Verneri Kinnunen.  

Osallistu treffeille ilmoittautumalla mukaan maanantaihin 11.12. mennessä! Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen verkkotreffejä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 

 

ETKÖ VIELÄ OLE JÄSENEMME?

Paralympiakomitean jäsenistöön kuuluu paikallisia yhdistyksiä, joilla on omaa liikuntatoimintaa, urheiluseuroja, joilla on vammaisurheilu- tai -liikuntatoimintaa sekä valtakunnallisia lajiliittoja, jotka vastaavat tietyn vammaisurheilulajin maajoukkue- tai kansallisesta toiminnasta.

Myös ei-paralympialajien lajiliitot voivat liittyä Paralympiakomitean jäseniksi. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä hakemuksen ja maksamalla jäsenmaksun.

Lue lisää jäsenpalveluistamme

 

Treffataan verkossa!

Lisätietoa verkkotreffeistä ja niiden sisällöistä: