Luokittelijakoulutus

Paralympiamitalisti Marjaana Heikkinen heittämässä keihästä heittotuolissa sinisävyisessä kuvassa. Vieressä Suomen Paralympiakomitean logo ja teksti: Luokittelijakoulutus, lauantaina 30.9. klo 10-17, Urhea-kampus, Helsinki.

Fysioterapeutti, lääkäri, valmentaja, ex-urheilija tai muu lääketieteen tai urheilun lajitekninen asiantuntija – lähtisitkö luokittelijaksi? Suomen Paralympiakomitea järjestää koulutuksen uusille paraurheilun luokittelijoille ja luokittelijapolusta kiinnostuneille lauantaina 30.9. URHEA-kampuksella Helsingissä.

Luokittelun tarkoituksena on selvittää, onko urheilijalla paralympialajeihin soveltuva vamma sekä luokitella urheilijat vamman ja toimintakyvyn mukaan eri luokkiin.

Tavoitteena on mahdollisimman tasapuolinen kilpailu, jossa tuloksen ratkaisee urheilijan taito ja suoritus eikä vamman vaikeusaste.

Urheilijoiden luokittelun suorittavat tehtävään koulutetut luokittelijat, jotka voivat olla taustoiltaan lajiteknisiä asiantuntijoita, lääketieteellisiä asiantuntijoita tai näiden yhdistelmiä.

Jos luokittelijan tehtävät niin kotimaassa kuin kansainvälisesti kiinnostavat sinua, tervetuloa kouluttautumaan ja tapaamaan suomalaisia eri lajien luokittelijoita Helsinkiin 30. syyskuuta 2023!

Aika

Lauantaina 30.9. klo 10–17

Paikka

URHEA-kampus
Mäkelänkatu 47
00550 Helsinki

Ohjelma

10–12        Uudet luokittelijat

  • Luokittelijana toimiminen 
  • Kansallinen luokittelukäsikirja 

12–13         Lounas

13–14         Huippu-urheilun asiantuntijaverkosto

14.15–16    Luokitteludemo: Yleisurheilu

16–17         Luokittelun ajankohtaiset

 

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen viimeistään 22.9.

Ilmoittaudu täällä

 

Lue lisää luokittelusta

Luokittelu osana kilpa- ja huippu-urheilun asiantuntijatoimintaa

 

Lataa ja tulosta mainos:

Lisätietoa luokittelusta ja luokittelijaverkostosta: