Special Olympics -keilailun kisaleiri ja -palloiluleiri

Kehitysvammaisten Special Olympics -keilailun kisaleiri ja -palloiluleiri järjestetään 19.–21. tammikuuta 2024 Rovaniemellä Santasportissa.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Urheilija voi osallistua joko keilailun kisaleirille tai palloiluleirille.

Yhteisenä ohjelmana keilailu, kylpylä ja leiriolympialaiset! Palloiluleirillä lajeina salibandy, jalkapallo ja keilailu. Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja tai huoltaja/huoltajat.

Leiri maksetaan ilmoittautuessa ja jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Huoltajien/avustajien tai muiden perheenjäsenten hinta sama kuin leiriläisellä.

HINNAT

  • Leirimaksu majoituksella 150,00 € - sis. majoituksen, ruokailut, keilailun ratamaksut ja kylpylämaksun, ohjauksen ja leirivakuutuksen

  • Leirimaksu päiväkävijä 75,00 € - sis. leirin ohjauksen, keilailun ratamaksut ja kylpylämaksun, vakuutuksen ja ruokailut aamupalaa lukuun ottamatta

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset 7.1.2024 mennessä Suomisport-järjestelmässä.

Ilmoittaudu täällä

Muistutus: Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran. Tapahtuman maksu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 737 5882 maksun palautusta varten).

Huom. Jos haluat maksaa leirin laskulla, käytäntö on muuttunut. Valitse leirihinta ja paina sinisestä Hinta € eteenpäin-palkista. Valitse maksutapa-valikosta Muut maksutavat-kohdasta Svea Lasku (laskutuslisä +5 € tai Svea Erämaksu, jolloin laskun saa useassa erässä, mutta korkeammalla lisämaksulla) ja paina sinisestä Jatketaan maksamaan -palkista. Laskun voi valita tulemaan sähkö- tai paperipostina. Valmentajien ilmoittautuminen VALMENTAJA-alennuskoodilla.

HUOM! Parakeilacup-kisaan 20.1.2024 Rovaniemellä Santasportissa erillinen ilmoittautuminen ja osallistumismaksu.

Lisätiedot Keilailuliiton sivuilta

LISÄTIEDOT

  • Jarno Saapunki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 737 5882