Lumikenkäilyn Special Olympics -leiri

Kehitysvammaisten Special Olympics -lumikenkäilyn avoin leiri järjestetään 27.–28. tammikuuta 2024 Kisakallion Urheiluopistolla, Lohjalla.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v). Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja. 

Leirin yhteydessä on lumikenkäilykisa sunnuntaina 28.1. klo 10.30–12.30. Leiriläisten ilmoittautuminen kisaan tapahtuu leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta: 80 euroa (sis. majoitus, ruokailut, ohjaus, leirikisa ja leirivakuutus, sekä lumikengät, jos ei omia). Huoltajien/avustajien hinta sama kuin leiriläisellä.

Ilmoittautumiset 15.1. mennessä sähköisesti Suomisport-järjestelmässä.

Siirry ilmoittautumaan tästä

Muistutus: Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran. Tapahtuman maksu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten).

Huom. Jos haluat maksaa leirin laskulla, käytäntö on muuttunut. Valitse leirihinta ja paina sinisestä Hinta € eteenpäin-palkista. Valitse maksutapa-valikosta Muut maksutavat-kohdasta Svea Lasku (laskutuslisä +5 € tai Svea Erämaksu, jolloin laskun saa useassa erässä, mutta korkeammalla lisämaksulla) ja paina sinisestä Jatketaan maksamaan -palkista. Laskun voi valita tulemaan sähkö- tai paperipostina. Valmentajien ilmoittautuminen VALMENTAJA-alennuskoodilla.

Lisätiedot: Suomen Paralympiakomitea, Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 139 7373.