Special Olympics -alppihiihdon ja -lumilautailun leiri

Special Olympics -alppihiihdon ja -lumilautailun leiri järjestetään Tahkolla 8.–10. maaliskuuta 2024.

Leiri on avoin kaikille kehitysvammaisille urheilijoille (ikäsuositus yli 13 v).

Leirillä toimitaan itsenäisesti lajivalmentajien ohjauksessa, tarvittaessa mukana voi olla oma avustaja tai huoltaja/huoltajat. Urheilija voi osallistua vain yhden lajin valmennukseen.

Majoitus ja ruokailut Break Sokos Hotel Tahkossa.

Leirillä mahdollisuus myös ratavuoroihin.

Hinnat

  • Leirimaksu majoituksella 260,00 € - sis. majoitus, ruokailut, valmennus, vakuutus, hissilippu

  • Leirimaksu ilman majoitusta hissilipulla 168,00 € - sis. ruokailut, valmennus, vakuutus, hissilippu

  • Leirimaksu hissilipulla (oma majoitus ja ruokailut). Huom. avustajalippu maksuton. 68,00 € - sis. valmennus, vakuutus, hissilippu

  • Leirimaksu (oma majoitus ja ruokailut) 15,00 € - sis. valmennus, vakuutus, tarvittaessa avustajalippu

Leirillä yhteiskyytimahdollisuus Toyota-tila-autolla (reitti Vantaa-Renkomäki-Vaajakoski-Tahko ja takaisin). Hinta n. 53 € meno-paluu, n. 27 € yhteen suuntaan, riippuen matkustajamäärästä. Maksetaan erikseen kuljettajalle.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautumiset leirille 5.2. mennessä Suomisport-järjestelmässä.

Ilmoittaudu täällä

Muistutus: Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran.

Tapahtuman maksu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten).

Huom. Jos haluat maksaa leirin laskulla, käytäntö on muuttunut. Valitse leirihinta ja paina sinisestä Hinta € eteenpäin-palkista. Valitse maksutapa-valikosta Muut maksutavat-kohdasta Svea Lasku (laskutuslisä +5 € tai Svea Erämaksu, jolloin laskun saa useassa erässä, mutta korkeammalla lisämaksulla) ja paina sinisestä Jatketaan maksamaan -palkista. Laskun voi valita tulemaan sähkö- tai paperipostina.

Valmentajien ilmoittautuminen VALMENTAJA-alennuskoodilla.