Special Olympics -alppihiihdon ja -lumilautailun leiri

Special Olympics -alppihiihdon ja -lumilautailun leiri Tahkolla 8.–10. maaliskuuta 2024. Mahdollisuus ratavuoroihin.

Hinta: 250 euroa/hlö (sisältää majoitus (2 yötä), ruokailut, valmennus, vakuutus + hissilippu). Majoitus hotellissa kahden hlön huoneissa.

Ilmoittautumiset leirille 5.2. mennessä Suomisport-järjestelmässä. Ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin. Muistutus: Jos olet jo luonut Suomisport-tilin esim. aiemman ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittautuessa tilataan vain kirjautumiskoodi (puhelimeen tai sähköpostiin). Suomisport-tili luodaan vain kerran. Tapahtuman maksu järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Jokaisen osallistujan (esim. avustaja tai perheenjäsen) on ilmoittauduttava erikseen. Mikäli osallistuminen jo maksettuun tapahtumaan peruuntuu, maksu palautetaan (ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373 maksun palautusta varten). Huom. Jos haluat maksaa leirin laskulla, käytäntö on muuttunut. Valitse leirihinta ja paina sinisestä Hinta € eteenpäin-palkista. Valitse maksutapa-valikosta Muut maksutavat-kohdasta Svea Lasku (laskutuslisä +5 € tai Svea Erämaksu, jolloin laskun saa useassa erässä, mutta korkeammalla lisämaksulla) ja paina sinisestä Jatketaan maksamaan -palkista. Laskun voi valita tulemaan sähkö- tai paperipostina. Valmentajien ilmoittautuminen VALMENTAJA-alennuskoodilla.

Lisätiedot: Elina Ahtiainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 139 7373